Mennyire ciki Hannah Montana-s taskaval kezdeni a 9. dik osztalyt?
Kaptam egy uj taskat kb. Majus kornyeken, es ezert nem is vettunk masikat. Es a velemenyetekre lennek kivancsi, hogy mennyire ciki ez?
Elore is koszi a valaszokat. :)
Szerintem érettségiig hallgathatnád a dolgot. Ez a hannah montana dolog pár éve volt menő a 10 évesek között, nem? Tuti, hogy körbe fognak röhögni a "menő" emberkék, a többség persze csatlakozik hozzájuk, és végig a lúzer kategóriában maradsz.
Oké, hogy nem másoknak kell tetszeni, de azért a középsuli nem két hét, az embernek jobb, ha jobban érzi magát és be tud illeszkedni, és minden suliban vannak szemétkedők, akik másokat cikiznek. Üdv a valóságban.
Ha egy nagy arc lennél, aki akkora lázadó, hogy tesz mások véleményére, nem is lenne gond, az oké. De szerintem ha egy olyan lány vagy, aki 13-14 évesen is HM rajongó, nem hiszem, hogy ez a típus lennél (már bocs, nem sértésnek szánom, csak nehéz elképzelni a dolgot). Ha már HM, volt valami olyan rész, ahol a nagymuter béna táskával küldte suliba, nem? Na, legalább annyira fognak téged is kiröhögni. Szerintem keress egy olcsóbb, egyszerű táskát, vagy ha van használható, régebbi, kevésbé mesefigurás, inkább azt hordd. :S
Én mindig azt mondom, hogy középsuliban nem cikizik halálra az embert.
Érted ? KÖZÉPSULIBAN. Nem óvodában... Ha jót akarsz magadnak, akkor eladod azt a táskát, mert ez még egy 6.-oson is gáz...
Bocs de ciki. Mondom ezt úgy, hogy Hannah Montanás füzetekkel fejeztem be a gimit, mint az évfolyam nőneműinek egy elég szép rétege. Bár esetünkben jó okunk volt mégpedig: olcsó volt és a kutyát nem érdekli milyen füzetbe írod a jegyzeteid.
Az eldobható, gyorsan cserélődő dolgoknál senkit nem érdekelt a márka vagy a minta, de ha valaki ilyen táskával vagy tornazsákkal jelent volna meg annak nem látta volna a végét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!