Mi a véleményetek a külsőmről? Nagyon vékony vagyok? (képek)
Utálom az alakomat (a fejemet is, de az alakomat mégjobban). Egyszerűen nem tudok hízni, bármit teszek/bármennyit eszek. Genetika. És mindenhol csak a kutyás "idézetet" látom... nagyon vékony vagyok? Mármint undorítóan vékony? Folyton arra gondolok, hogy így sosem lesz barátom, mert egy ilyen kinek kellene...
Arc: [link]
Alak: [link]
Bocsi a minőségért, rosszak a fényviszonyok.
Őszintén, de ne bunkón, ha lehet. :)
Szia! Azóta sikerült felszedni pár kilót?
Szerintem kicsit vékony vagy, de nem ijesztően sovány. Helyes vagy most is!
Próbálj meg napi 5-6 szor enni. Ne felejtsd el, ha többet nem is, valami gyümölcsöt, gabonafélét, főtt tojást. Olyat, amiben bőven van kalória, fehérje, szénhidrát.
Szedj multivitamint!
Én is hízni/izmosodni szeretnék, ezért a következőt szoktam néha enni (gyorsan megvan és könnyű lenyomni).
Egy nagy müzlis tálba összekeverem ezeket:
aprószemű zabpehely (sparban félkilóst kapni, valami 200Ft) + túró + joghurt (egy pohár vmi gyümölcsös)
Van akinek agyomra annyira nem bírja a túrót.
Mozogj: séta, futás (max. 30 perc), de lehetnek rövid sprintek is, akármilyen torna, súlyzós edzés. Combizomra gugolások (squat), vádlira lábujjhegy.
26/f
Köszi a tippeket, utolsó.
Sajna nem sikerült híznom azóta se. :/
Nálam az 5-6 evés még kevés is, kb. 2 óránként szoktam enni. Tisztára mint egy csecsemő. :DD
Te... ha te tudnád, hogy mennyien vágynak ilyen alakra és odaadnának BÁRMIT, hogy így nézzenek ki...
Tedd össze a két kezed, azt javaslom. Tudod milyen rossz az, amikor egy jó süteményt sem ehetek meg bűntetlenül? Nagyon szerencsés vagy, ne akarj változni...
Hát, köszi, de hidd el, nem olyan jó ez...
És amikor egy tálca sütit kéne befalnod egyszerre, hogy látszódjon? (Jó, szeretem a sütit, de az azért már ténleg sok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!