Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek ha a média és így...

Szerintetek ha a média és így a közvélemény is másképp állna az eltérő testalkatokhoz megszűnne a mások lenézése?

Figyelt kérdés

Sok kérdésben támadják a ducikat,máshol viszont pont ők bántják a vékony lányokat.

Ha az ember felmegy valamelyik oldalra vagy éppen azt mutogatják hogy csak a vékonyak a szépek,vagy pedig a duci nőkhöz oda raknak kórosan sovány lányokat arra nem is gondolva hogy az hogy valaki vékony nem annyit jelent hogy anorexiás,és itt sokszor folyik erről vita.

Nem úgy kéne hozzáállni hogy vannak akik genetikailag nem tudnak hízni/fogyni,de ettől nem rosszabbak mint a másik,aki viszont megteheti járjon az arany középúton,viszont bárki lehet szép?

Tudom, hogy ez elég nyálasan hangzik,de vannak nagyon vékony barátnőm akik nem tudnak hízni és tudom hogy mennyit piszkálták őket,ahogy ameddig nem kezdtem e sportolni én is duci voltam,a nővérem is az,így tudom hogy őket is mennyi bántás éri.

Vagy ha nem is fogadnák el a másikat,akkor legalább ne csak szélsőségekben gondolkodnának...

2013. aug. 7. 11:45
 1/1 anonim válasza:
Teljes mértékben egyetértek Veled! A média nagyban befolyásolja az emberi gondolkodást, úgyhogy biztosan javulna a helyzet, ha nem lenne minden lapban legalább 3-4 cikk az aktuális sztárfogyókúrákról, vagy hogy ki mennyit hízott/fogyott az elmúlt időszakban. Sajnos iszonyú nagy hatással vannak a nemcsak a felnőtt korosztályra, hanem a tinédzserekre is. Sokaknál önértékelési zavar, vagy étkezési problémák alakulnak ki, és ebben hatalmas szerepet játszik a média. Ennek ellenére az emberi irígység a kezdetektől fogva létezik, úgyhogy a piszkálódások a média figyelme nélkül is tovább folytatódnának a ducik/csontik közvetlen környezete által. De valamelyest biztosan javulna a helyzet, csak hát valljuk be: rengeteg pénz van a fogyókúra/szépségipar mögött...
2013. aug. 7. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!