Vékony, de löttyedt vagy husibb, de feszes lányok jönnek be?
A mai divatos, vékony, de gyengének látszó lányok:
vagy a kicsit "ducibb", de formásabb:
lányok tetszenek jobban a férfiaknak ( nem a kisfiúknak, férfiaknak :) ) ?
mind két lány csinos
én személy szerint a kettő közötti állapotot szeretem,de a vékony lányt sem nevezném löttyedtnek
ameddig nem az extrém kategóriába tartoznak bármelyik nő lehet vonzó ha ad magára
A vékony lánynál valóban nem túl jó a kép :)
Azokra a vékony lányokra gondoltam, akik éhezéssel, sport nélkül lesznek vékonyak és, hiába kicsi a súlyuk és 34-36os a méretük, a testzsír %-uk magas.
Szóval, vékony, de ilyen puha, hájas..
A képen pl. neki is látszik a karján, hogy annak a kb 20 deka húsnak a nagy része, ami ott van, az inkább háj, mint izom. Erre a fajta löttyedtségre gondoltam.
Már megint egy dadi nő? Mi az,hogy löttyedt? Én kevés vékony lányt láttam még aki löttyedt volt (pl az első se az),ellenben ducit annál többet.
A képen mind a kettő szép,de elég gyenge kép összehasonlítás szempontjából
Szerintem a linkelt lányokra pont nem illenek ezek a jelzők, de tudom miről beszélsz. A genetikailag vékony, de egészségtelenül étkező, semmit sem mozgó lányokra jellemző, vagy azokra, akik éhezéssel fogynak. Magas a testzsírarányuk, plötyik és formátlanok, elég sok ilyet látok, főleg a tizenéves lányok körében. Az már ritkább, hogy valaki jelentős pluszsúllyal bírjon, de még így is feszes legyen, legalábbis ilyen lányból keveset látok. Gondolom ők azok, akik sokat sporolnak, de nem figyelnek az étrendjükre.
Gondolom embere válogatja, hogy kinek mi tetszik. Nyilván van olyan férfi, akinek a vékony lányok jönnek be, függetlenül attól, mennyire vannak elzsírosodva (amit egyébként pár hónap alatt lehet korrigálni)ó, míg másoknak a testesebb lányok.
Szerintem, bár én lány vagyok, a feszes, formás, nem túl vékony, de nem is kövér lányok a legszebbek.
Egyik sem jön be...
Nekem a vékony, de izmos, sportos lányok tetszenek. Ahogy szerintem rengeteg más férfinak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!