Elég löttyedt a popsim, szinte évek óta tornázom rendszeresen, miért nem feszes? étrend sokat változtathat?
Ha nem volt még rá panasz nem lehet hogy mentális a probléma ? Kezd azzal hogy megnézed a fehérneműben vonuló modellek fenekét, mikor lépkednek az is mozdul, nem pedig egy helyben marad. Díjbirkózó feszesség nem szép.
Ha tornázol akkor iktass be mellé bőrfeszesítő krémet és masszírozást. Én pl így csináltam itthon feszesítő krém és masszírozó gép együttese sokat segített :)(meg persze táncolok rendeszeresen).
Az étrend valóban sokat számít, egyszer láttam egy műsort ahol azt mérték fel hogy csinálhatnak apsik leghatékonyabban kockahasat maguknak. Páran vmi edzőprogrmot cisnáltak és egy az étrenden változtatott csak. Akik edzettek izmos lett a hasuk de a zsírréteg fölötte maradt és a testzsírjuk max 2-3%al csökkent. Aki az étrenden változtatott annak 12%al lett kevesebb a testzsírja és lement a zsírréteg is róla, neki már csak annyi dolga volt hogy edz mint a többi pasas. Az étrend és a torna szorosan összefügg ha valódi eredményt akarsz nem csak felszín alattit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!