Egy arcon sokat változtathat a jó smink, frizura, ilyesmik?
szia! pontosan az amit írtál ,egy kis smink,és új frizkó.A frizura nagyon sokat jelentene miylen most a fazonja?
Sminkben szerintem nem kell túlzásba esni.Ha nagyon muszáj akkor tegyél fel egy könnyű alapozót,mivel írtad hogy a szemeidet szereted hát hangsúlyozd ki! spirál mindenféleképpen használj hangsúlyossabbá teszi a tekintetedet.Szemceruza is szóba jöhet én nem a feketét használom hanem a sötétszürke színűt tök jó,vagy használ vmiylen más színűt ,de attól függ hogy milyen a szemszíned kicsit nézz utána hogy neked milyen szÍnek állnak jól.EGy kis pirosítótól élénkebb lesz az arcod ,de ne ess túlzásba! utolsó lépés a szájfény ,vagy sima ajakír.SZerintem ennyi bőven elég neked.+sportolj és igyál napi min 2 Litert ez alapdolog.JAh és még vmi ! használ egy héten egyszer arcradírt vagy rakj fel egy arcpakolást.!20/L
Persze,egy jó frizura csodákat művel,éshát az előnyös smink is nagyot tud dobni az összképen.
16 éves korod után még rengeteget fog változni az arcod,(én pl.sokkal arányosabb lettem,sokkal kisimultabb az arcom,mint 16 évesen volt.(21 vagyok))
De ami nagyon fontos,hogy tanuld meg szeretni magad,mert anélkül lehetsz akármilyen szép,nem fogsz annak tűnni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!