Ballagási smink és frizura?
szia!Gondolom 8.os ballagásod lesz. Éppen ezért azt ajánlom, hogy ne legyél túl kihívó, és csak egy gyenge smink legyen rajtad.Nekem is most volt a ballagásom, igaz gimiből de énse vittem túlzásba. szerintem felesleges.A hajamat én begöndörítettem, a frufrumat pedig így kifele vasaltam.Remélem érted:)Mondjuk ez attól is függ, hogy milyen a hajad.
valami ilyesmi volt.A sminked szerintem egy kis alapozóból pirosítóból, a szemeden esetleg egy VÉKONY tusvonal, szempillaspirál, és szájfényből álljon.És gratulálok:)
szia!Gondolom 8.os ballagásod lesz. Éppen ezért azt ajánlom, hogy ne legyél túl kihívó, és csak egy gyenge smink legyen rajtad.Nekem is most volt a ballagásom, igaz gimiből de énse vittem túlzásba. szerintem felesleges.A hajamat én begöndörítettem, a frufrumat pedig így kifele vasaltam.Remélem érted:)Mondjuk ez attól is függ, hogy milyen a hajad.
mint itt a 3.
valami ilyesmi volt.A sminked szerintem egy kis alapozóból pirosítóból, a szemeden esetleg egy VÉKONY tusvonal, szempillaspirál, és szájfényből álljon.És gratulálok:)
köszönöm a válaszokat és a gratulációt :) igen 8.-ból ballagok:)
várok még esetleg válaszokat:) és göndöríttessem vagy kontyba csináltassam a hajam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!