Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez miatt nincs barátom?...

Ez miatt nincs barátom? Ennyire rossz lenne az alakom? KÉPPEL

Figyelt kérdés

16/L

168cm és 48kg. Szerintem nem nézek ki 48-nak sokkal többnek nézek, mert nem vagyok vékony sajna:(

Sokan mondják, főleg lányok hogy hogy nézek ki csűnya a fenekem, a lábam, a hasam, egyszóval mindenem......

Szerintetek és légyszi 10/mennyi?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

szerintem lehet ezért nincs barátom.......

2013. aug. 21. 11:01
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
100%

Na megkapta a lelked a napi dicséret-adagot, amire vágyott?:D

Egyébként szerintem esélyes, hogy most pár gyk. törzsvendég még "könnyített" is magán a képeidre...XD

2013. aug. 21. 11:18
 22/47 A kérdező kommentje:
nem menőzni szeretnék a képekkel, én tényleg a véleményetekre vagyok kíváncsi.........
2013. aug. 21. 11:20
 23/47 anonim ***** válasza:
Merre laksz?
2013. aug. 21. 11:21
 24/47 A kérdező kommentje:
Nem Magyarországon. Most éppen Lengyelo.-ban.
2013. aug. 21. 11:27
 25/47 anonim ***** válasza:
100%
Tudod egy önbizalom hiányos véleményekre kíváncsi lány egy max kettő képet tett fel volna (elölről hátulról). Nem egyből hetet pózolgatva. Te is tisztában vagy vele hogy semmi gond nincs az alakoddal (Hozzáteszem 16 évesen ez nem nagy eredmény) persze most erre a kommentre azt fogod válaszolni hogy jaj dehogy hát téged csak más véleménye is érdekel bla bla bla. De csak egy kis megerősítésre vársz semmi másra... :) "Szerintem lehet ezért nincs barátom" - ha neked olyan fiúra van szükséged akinek az alakod alapján kellesz vagy nem, akkor egészségedre! Amúgy a fejedben van a baj kislány.
2013. aug. 21. 11:41
 26/47 A kérdező kommentje:
eléggé önbizalomhiányos vagyok, csak azért tettem fel sok képet magamról, hogy jobban látszódjon az alakom..........
2013. aug. 21. 11:48
 27/47 anonim ***** válasza:

Hát ,ha valóban te vagy ez a lány és valóban önértékelési problémáid vannak akkor:

szerintem jó alakod van, de ezen a testen egyértelműen látszik, hogy a lány sportol! nem is keveset! látszik rajta a konditerem hatása.

amúgy biztos nem ezért nincs barátod.

viszont tudok én negatívumot is. nekem az ilyen test nem jön be, de nem azért mert túl sportos vagy ilyesmi, hanem mert olyan kis alacsonyka vagy és nem tudom nekem valahogy sosem tudott tetszeni az ilyen kis összenyomott test. sokkal szebb egy magas lány akinek hosszú combjai vannak és dereka, na és ha pluszban izmos az már csak a hab :)

2013. aug. 21. 11:50
 28/47 anonim válasza:
Nem lehet, hogy lengyelországban élsz, kevesebb az ismerkedési lehetőség stb, és ez a probléma? Szerintem simán lehet...
2013. aug. 21. 11:52
 29/47 anonim ***** válasza:
Szerintem nem emiatt,de ne stresszelj,fiatal vagy még.
2013. aug. 21. 11:53
 30/47 A kérdező kommentje:

nem vagyok alacsony:D 168cm vagyok. Rosszul sikerültek a képek szerintem ezért látszom alacsonynak.

Csak a nyárra költöztünk ki Lengyelországba, itthon ilyenek velem nem ott.

2013. aug. 21. 11:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!