Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez miatt nincs barátom?...

Ez miatt nincs barátom? Ennyire rossz lenne az alakom? KÉPPEL

Figyelt kérdés

16/L

168cm és 48kg. Szerintem nem nézek ki 48-nak sokkal többnek nézek, mert nem vagyok vékony sajna:(

Sokan mondják, főleg lányok hogy hogy nézek ki csűnya a fenekem, a lábam, a hasam, egyszóval mindenem......

Szerintetek és légyszi 10/mennyi?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

szerintem lehet ezért nincs barátom.......

2013. aug. 21. 11:01
1 2 3 4 5
 11/47 anonim válasza:
52%

kedves, nem azért nincs barátod, mert rosszul nézel ki, nem akarlak dícsérni, de a hiba nem a külsőddel van

A hiba a fejedben van, mégpedig ott elég nagy, valószínűnek tartom, hogy rettentően nagyra tartod magad, és a férfiak 99%-a a te szemedben "rossz pasi"

Vagy pedig annyira elutasító a természeted, hogy már közeledni sincs senkinek kedve

2013. aug. 21. 11:05
 12/47 anonim válasza:

Szia!

Az alapján, amit nem takartál ki, szerintem nagyon szép vagy. A melleidet kitakartad, pedig az még nem ártana, de igazából nem ronthat igazán az összképen. Az arcod szintén nem látom, de arra nem panaszkodtál. Szerintem vékony vagy, tovább fogyni már anorexia lenne. A képek alapján 10/7 és 10/8 között, a nem látszó részek függvényében :)

A természeted milyen? Az nem lehet zavaró? Hozzáteszem az, hogy 16 évesen nincs barátod, még messze nem tragédia :)

2013. aug. 21. 11:06
 13/47 anonim válasza:
Szerintem nem ezért nincs mert nekem nagyon tetszik :D 18/F
2013. aug. 21. 11:08
 14/47 A kérdező kommentje:

nekem az targédia, mert már mindenkinek volt barátja és engem folyton azzal piszkálnak hogy soha nem lesz:(

a természetem: egész normális vagyok, kedves vagyok és őszinte(néha), segítek másokon,

2013. aug. 21. 11:09
 15/47 anonim ***** válasza:

nagyon jó vagy! :P

nekem pont az ilyen vékony, törékeny lányok jönnek be. :)

kiváncsi lennék hány privit kaptál...:D he he :D

22/F

2013. aug. 21. 11:12
 16/47 anonim ***** válasza:
100%

1: Olyan nincs, hogy "ez miatt", de olyan van, hogy "emiatt". Kevésbé művelt körökben terjed az "ez miatt", de egyértelműen hibás.

2: Szerintem nagyon jó alakod van, a hasad, a feneked, a combod is szép!

A kérdés alapján egy elhízott, széteső lány fotóját vártam, de te messze az átlag feletti vagy alakra!

2013. aug. 21. 11:13
 17/47 Sir Sarcasm ***** válasza:
ne legyél már hülye kérlek
2013. aug. 21. 11:14
 18/47 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:) igen a helyesírásom nagyon rossz:S
2013. aug. 21. 11:15
 19/47 anonim ***** válasza:
50%
Lapos a feneked, ennyi.
2013. aug. 21. 11:16
 20/47 A kérdező kommentje:
na nekem pont azt mondták, hogy nagyon puffadt és nem azt hogy lapos.
2013. aug. 21. 11:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!