Bejön nektek ez a lány?
"Nem tudom, ki a fene vagy" Miért szerinted én tudom, hogy te ki vagy? Ez egy anonim oldal. Ja és én is csak a véleményemet mondtam el rólatok.
Igen ebből a klipből a csaj egyébként.
Kérdezte valaki a véleményedet rólunk?
Még szerencse, hogy nem tudod, hogy ki vagyok. Örülök neki.
piriiiiii vedd már be a nyugtatódat és menj innen, elhiszem, hogy ha látsz nálad szebb lányokat akkor felidegesít, de próbáld elviselni. köszi szia
13. Cara Delevingne ááá ki vagyok attól a csajtól, hihetetlenül irritáló a stílusa, és külsőre se jön be :D, Bari azért szebb de körülötte is nagy a hype azért
Némelyik képen nagyon szép, de van ahol nem annyira. Gondolom élőben megint más lenne. Alapvetően szép nagyon is, de lehet, hogy csak a beállítások miatt tűnik olyan szépnek.
És szerintem Palvin Barbara sokkal szebb! Nem tudom miért irigyek rá annyian? Ha valaki szép az is marad még, ha mások tagadják is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!