Bejön nektek ez a lány?
Nem csak a kérdezőnek!:)) és most jöhetnek a lepontozások!
fájdalmas esküszöm,fáj-dal-mas!
Mindenkinek megvan a maga ízlése, egyik sem rossz, vagy jó. Fogadjuk már el a véleményeket ha felteszünk egy kérdést!! Akkor is ha az nem egyezik a mi véleményünkkel....Most jön a szokásos "a szépség szubjektív" duma, ami igaz. Ekkora hisztit csapni ezen a szerencsétlen csajon! Szerintem ha ő olvasná a vitátokat (most tekintsünk el attól, hogy egy szót sem értene belőle...)röhögne, mint, ahogyan én is tettem! Mit számít, hogy hogyan néz ki a csaj? Soha életedben nem fogsz találkozni vele!
Egyébként nem néz ki rosszul, modelles. Bár én lány vagyok, azt tudom mondani, hogy kimondottan szép, de szerintem a férfiak többségének nem ez a fajta szépség jön be...... A divatszakmában a csontsoványság a jó, az életben nem igazán. Mindenki csak a ducikkal meg a vékonyakkal foglalkozik, a normális testalkatú emberek már senkit sem érdekelnek! Ilyen az élet, az átlagnak soha sem lesz jó.
És hagyjátok már abba ezt a nevetséges "egymás leszólása" dolgot. Nem akarok rád támadni kérdező, de a vitatársad sokkal intelligensebben fogalmazta meg a véleményét mint te, én maximum téged gondolnálak olyan 13 év körülinek... Hagyjuk már ezeket b*zizásokat meg hasonlót! Olyan szánalmasak a mai emberek!
Jaj istenem még egy irigy lány.....
Vicces, hogy te szólod le más fogalmazását amikor olyan csapzottan írsz mint egy feldühödött 14-16 éves tini.(eltaláltam, igaz?:)...) Valószínű csak azért tartod jobbnak a fogalmazását mert vele értesz egyet.
Férfiak többségének milyen fajta szépség jön be azt majd mi eldöntjük, olvasgass vissza és rájössz, hogy bejön ez a fajta nekünk. Ti lányok már bizonyítottátok a nagyszerű ízléseteket amikor Palvint véditek minden róla szóló kérdés alatt. Szóval inkább hagyd meg a férfiaknak ezt. Köszi. Csontsoványság? Nem kéne irigykedni mert te nem tudod leadni azt a plusz 10 kilót. Dagikkal foglalkoznak? Ismételten csak röhögni tudok rajtad. Olyan szánalmasak a mai emberek!------->ezzel egyet értek.
# 10. válaszoló voltam, nem a kérdező...
Ez eléggé nevetséges, hogy két gyk-ról írsz és véded magadat kérdező! Utolsó 3 válaszoló, miért nem sűrítetted bele a sok mondanivalódat egy kommentbe? Szükség volt háromra? Azzal meg, hogy azt bizonygatod, hogy nem a kérdező vagy, azt bizonyítod, hogy ő vagy.........
Egyébként meg ha ki tudsz másolni az előző kommentemből egyetlen olyan mondatot, amiben szidom a csajt, akkor küldök neked egy szívecskét priviben! Tanuljatok már meg olvasni! Elvakít benneteket a saját véleményetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!