Bejön nektek ez a lány?
Ismertem előtte is, és nem maga a szám fogott meg, hanem ami hozzá kötődik, de nem tartozik senkire:-D
A kérdés nem rólam, hanem arról a "csajról" szól, sz*r ízlés meg nincs, csak egyénenként eltérő.
Én írtam egy 3 szavas választ a kérdésre, jelezve, hogy az én válaszom "nem" (az apró betűs rész kimaradt, hogy csak igennel lehet válaszolni), erre nekem ugrottatok... Miért nehéz elfogadni, ha valakinek nem tetszik az, ami nektek? Fáj?
Ettől nem vagyok sz*rabb ember, ha ezen múlik, akkor igen csekély intelligenciával rendelkeztek:-D
(Cigányhoz meg gumikesztyűben, fogóval sem nyúlnék, ennyit erről...)
A helyesírásommal semmi gond.
Viszont éjjel fél 1kor 2 egyforma birka.... Kérdező, gáz, hogy 2 névvel futtatod magad.
Nem a csajra mondam, hogy undorító, hanem a szájára. Miután ezért le lettem b*zizva meg irigyezve, jó hogy kiállok magamért, meg amellett, hogy az ízlések különbözőek, de nem aszerint, hogy az jó, vagy rossz...
Ennyire ECCERŰ... (már csak azért is, hogy örülj ;-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!