Szerintetek ennek a lánynak milyen az alakja? KÉPPEL
Nem én vagyok a képen hanem az egyik osztálytársam. Szerintem nagyon ronda az alakja.
csak szerintem teljesen egyértelmű, hogy a kérdező van a képen?:D minek firkálná ki a háttérképet. osztálykiránduláson készült:D jajjjjj:D
Szóval, átlagos alaknak tűnik, kicsit olyna elöldeszka, hátul léc, bár hátlról valóban nem lehet látni... sport az nuku, egy átlagos vékony, lány.
"Kicsit olyan elöldeszka"
Tudomásom szerint a deszkáknak nincs mellük.... Egy egy szép, arányosan vékony női alkat és pont. Sokan összetennék a 2 kezüket, ha csak megközelítőleg lenne ilyen alkatuk, hozzáteszem képszerkesztés nélkül. maradjunk ennyiben.
Úristen! Ekkor féltékeny legyél, hallod. Ez nagyon szánalmas. :) Ennek a csajnak tökéeltes az alakja, én ilyenre vágyom, ezért edzek és nem jön össze.
Képzeld el.. nekem is összeér a belső combom, és mégis megfordulnak utánam az utcán, és csinosnak gondolnak, kapok sokszor bókokat is, pedig én magamat nem látom annak.
Tehát akinek összeér a combja, az nem dagadt.. hanem NORMÁLIS. Akinek meg nem az ANOREXIÁS. Édes, te itt ne keverd a szezont a fazonnal, mert magadat égeted le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!