Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hány kilót kellene felszednem,...

Hány kilót kellene felszednem, hogy olyan alakom legyen, mint ennek a lánynak? (képpel)

Figyelt kérdés

159 cm vagyok és 56 kiló, de szeretnék kicsit hízni. Most így nézek ki:

[link]

Ennek a lánynak hasonló alkata van, de husibb. Ilyesmi szeretnék lenni. Hány kilót kellene felszednem kb? :

[link]

2013. aug. 15. 11:08
 1/10 anonim ***** válasza:
57%

semennyit

ha te nem ezekre a részekre hízol, sosem lesz ilyen az alakod

a képen látható csaj az "erős csontú" típus, te meg nem

különben meg nem értem, miért akarsz vastag lenni

nekem sosem tudna az álmom lenni az általad linkelt fotó, pedig nem vagyok soványság-mániás

a te alakod totál rendben van, miért csesznéd el készakarva?

2013. aug. 15. 11:22
 2/10 anonim ***** válasza:
38%
Inkább a fogyáson gondolkodj mert így is kövér vagy.
2013. aug. 15. 11:27
 3/10 anonim válasza:
51%

Szerintem kábé 10-12 kilót kellene híznod. Ha lábra hízós vagy - és úgy látom, hogy igen - akkor hasonló alakod lehet hozzá. De ne valakihez akarj hasonlítani, hanem önmagadban legyél szép! Ha szeretnéd, bátran hízz pár kilót! Mivel a Te magasságodhoz egészségileg (BMI) a 63-64 kiló az ajánlott felső határ, ezért van még tartalék a súlyodban.

24/f

2013. aug. 15. 11:35
 4/10 anonim ***** válasza:
52%

Ha te úgy érzed jól magad, akkor legyen... :SS

De szerintem inkább sportolnod kéne, és egy egészségesebb arányosabb alakot kéne elérned! :)

2013. aug. 15. 11:47
 5/10 anonim ***** válasza:
51%
hova akarsz hízni? így is dagadt vagy.
2013. aug. 15. 16:36
 6/10 anonim válasza:
sztem inkább ne hízz. a 2. képen lévő lány kövér és te sem vagy kifejezetten vékony, de legalább kövér nem vagy. még nem láttam olyan lány aki kövér akar lenni már bocs
2013. aug. 15. 18:49
 7/10 anonim ***** válasza:
mért akarsz kövér lenni?:S
2013. aug. 16. 16:56
 8/10 A kérdező kommentje:

Harmadik: köszönöm szépen a tippet. Elkezdtem a hízókúrát, már feljött három kiló, és tényleg főleg a vádlimra és combomra jött:-) Azért a 12 kiló durva lenne, nem hiszem, hogy szeretnék 65 fölé menni.

Többiek: én nem érzem magam kövérnek, mindig szerettem volna egy kicsit teltebb lenni. Most végre rászántam magam, és lehet hogy a többségnek nem tetszik, de jobban fogom magam érezni. Már msot jobban érzem magam a bőrömben. Miért rosszabb ez, mint a fogyókúra?? Nem akarok elhízni, ez még orvosilag teljesen rendben van.

2013. aug. 27. 15:30
 9/10 anonim ***** válasza:
legalább sportolsz mellette? mert ha nem akkor nem sok pasinak fogsz kelleni. már bocs, de ez tény
2013. aug. 27. 23:41
 10/10 anonim ***** válasza:
elég szomorú hogy ennyire egészségtelen akarsz lenni :( nem lesz vicces ha majd nem tudsz felmenni a lépcsőn
2013. aug. 28. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!