Srácok! Szerintetek rosszul néz ki, ha egy lánynak összeér a combja?
Figyelt kérdés
2013. aug. 12. 11:07
1/36 anonim válasza:
ha amúgy az alakja normális nem elhízott akkor az tök szexi
3/36 anonim válasza:
igen. remélem lepontoztok, mert nekem nem tetszik:D
4/36 anonim válasza:
Miért nézne ki rosszul? A lányok 90%ának összeér!!!
5/36 anonim válasza:
Ilyen formájú combokat: ( ) még nem láttam, jóhogy összeér.
7/36 anonim válasza:
azért butaságokat nem kell beszélni. a vékony lányoknak nem ér össze, a nőiesen telt, igazi férfiak kedvenceinek pedig összeér.
8/36 anonim válasza:
Csak a nagyon pálcika lányoknak nem ér össze de az már szerintem nem szép. Egy átlagos vékony lánynak is összeér...
10/36 anonim válasza:
Ferenc herceg!
Azért nem mindegy, hogy hogy ér össze. Mert annak is összeér, aki csinos, és nem kövér, de annak egészen felül egy kicsit, míg az elhízottaknak szinte teljesen. Az anorexiásoknak, vagy ahhoz közeli állapotban lévőknek nem ér össze csak. És az gusztustalan. De sokaknak bejön, ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!