Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Srácok! Szerintetek rosszul...

Srácok! Szerintetek rosszul néz ki, ha egy lánynak összeér a combja?

Figyelt kérdés
2013. aug. 12. 11:07
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
76%

Nem akarok kötekedni de sovány(nem anorexiás) csajoknak tényleg nem ér össze de csak 1-2 centi "rés" van.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. aug. 12. 13:27
 12/36 anonim ***** válasza:
ők még nem láttak vékony lányokat. olyan jó környéken laknak, ahol csak egészséges formás nők élnek, nem ilyen csúnya csontkollekciók, fuj.
2013. aug. 12. 13:30
 13/36 anonim ***** válasza:
91%
Utolsó előtti. Ha a lábaikat egymás mellé teszik és egyenesen megállnak egy kivételével az összesnek összeér. Ne olyan képeket linkelj ahol terpeszbe állnak basszus. :D Sok eszed van xD
2013. aug. 12. 13:45
 14/36 anonim ***** válasza:
18%
Kb 1 csaj ál konkrétan terpeszbe, ti hova néztetek amikor nyáron minden csaj forrógatyába mászkált?:DDD Látszik, hogy sok csajjal volt dolgotok. Sovány csajoknak nem ér ösze, vagy sztem ide csak duci csajok írkálnak, hogy jaaj persze összeér az normális XD
2013. aug. 12. 13:54
 15/36 anonim ***** válasza:
38%
1 sztem nem áll terpeszbe, 2 csak kifordítja oldalra a jobb lábát, utolsó még keresztbe is teszi a lábát és nem ér össze, utolsó előtti és az azelőtti kicsit se áll terpeszbe, na meg a többi se nyom le 2 méteres terpeszt. Sok eszed van neked is te retardált, ha direktbe összeérintik a lábukat akkor persze, hogy összeér.
2013. aug. 12. 13:56
 16/36 anonim ***** válasza:
6%
Nem azért de egyedül a fehér bikinis áll terpeszbe, de ha egymás mellé tenné a lábait akkor se lenne összeérve ezt egy kis térlátással neked is menne, nem kel hozzá számolni semmit. XD
2013. aug. 12. 14:00
 17/36 anonim ***** válasza:
6%

[link]

tessék az első csaj full egyenesen állva, egyáltalán nem ér össze. De most ti is linkelhetek sovány csajokat akiknek összeér.:)

2013. aug. 12. 14:13
 18/36 anonim ***** válasza:
0%
Én fiú vagyok 80 kiló most megnéztem és egyáltalán nem ér össze van kb egy centi a 2 combom között....... Szerintem járás közbe szét is dörzsölődne a comb ha összeérne, emberek LOGIKA
2013. aug. 12. 14:19
 19/36 anonim ***** válasza:
[link] döntsétek el ti, hgoy melyik a szexisebb :P
2013. aug. 12. 14:27
 20/36 anonim ***** válasza:
egyik se, 1. anorexiás, 2. ideális lenne valamelyik snoop dog videoklipbe segget rázni
2013. aug. 12. 14:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!