Végleges szőrtelenítést megcsinálják 18 évnél fiatalabb lánynak, szülői beleegyezéssel?
Az a helyzet, hogy a nemi szőröm sűrű, fekete, erős, göndör.. Utálom, megkeseríti az életemet!! Más örülne, ha a haja lenne ilyen... :( borotválni vagy habbal leszedni nem szeretem, mert csak gyorsabban nő tőle, es másnap mar at is szúrja a furdoruhamat, ezért gyantazni szoktam (de csak a szélét), viszont az nagyon nagy szenvedés.. Faj, felszakad, minden szőrtüszőből ömlik a vér.. Utálom! Múltkor csak a nagyon feltűnő részeknél szedettem le, mert nem bírtam mar :( es olyan rossz volt, mert a strandon nem tudtam elengedni magam, osszezart lábakkal kellett lennem, nehogy kilatszodjon... Elegem van egészből, ezért a végleges szortelenitesen gondolkodtam. Persze hallottam olyanokat, hogy az nem ős hatásos, de az mar akkor is nagy áldás lenne, ha felére vagy negyedére csökkentené a lézeres kezelés a szorszalak számát...
Tapasztalatok? Felnőtt beleegyezésével 18 alattiaknak is megcsinálják? 15/l
Köszönöm a válaszodat!
Ezeken en is elgondolkodtam es beszélgettem erről anyával is.
Teljesen csupaszra NEM akarom megcsinaltatni, csak hogy picit ritkább legyen, mert annyi gond van ezzel.. Megelegednék azzal is, ha fele ennyire lenne csak sűrű.. Es az még mindig sűrűnek számítana, de mar csak feleannyira fájna a gyantazas..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!