DeeJay Arnee kérdése:
A fiúknak melyik fülbe kell tenni a fülbevalót?
Figyelt kérdés
Mármint van egy ilyen cucc,hogy akinek a jobb fülében van az b*zi,vagy valami hasonló.. szóval kérnék egy tanácsot,hogy melyik fülbe kell tenni mostmár?:D nem akarok b*zinak tűnni majd (aki csak azért jön,hogy lehordjon,meg lebeszéljen az el is mehet :])2013. aug. 18. 20:04
11/13 anonim válasza:
Balba kell rakni, de valakinek jól áll ha mindkettő fülében van, vagy egy fülben kettő. De ha valakinek jól attól nem meleg. Engem nem érdekel ha leköcsögöznek vagy valami (még nem is volt) ha tetszik rakasd nyugodtan, akár mindkettőbe is! :DD
12/13 anonim válasza:
Pasi vagyok, nekem van mind a kettőben!
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!