DeeJay Arnee kérdése:
A fiúknak melyik fülbe kell tenni a fülbevalót?
Figyelt kérdés
Mármint van egy ilyen cucc,hogy akinek a jobb fülében van az b*zi,vagy valami hasonló.. szóval kérnék egy tanácsot,hogy melyik fülbe kell tenni mostmár?:D nem akarok b*zinak tűnni majd (aki csak azért jön,hogy lehordjon,meg lebeszéljen az el is mehet :])2013. aug. 18. 20:04
2/13 Váci Fegyház válasza:
Egyszerű: Ha nem akarsz annak tűnni, nem kell fülbevaló.
4/13 Váci Fegyház válasza:
Eddig 3 javaslat, döntsd el melyik a jó. :D
5/13 anonim válasza:
Én a helyedben nem hordanék fülbevalót,főleg,ha félek,hogy leb**iznak...
6/13 anonim válasza:
A balba kell rakni!!! Csak a melegek rakják a jobb fülbe.
7/13 anonim válasza:
Istenem, kicsihaver, milyen jó neked, hogy ez a legnagyobb problémád...
8/13 anonim válasza:
van, aki szerint a jobb fülben b*zis, van, aki szerint a balban... szerintem rakass mindkettőbe, akkor legfeljebb biszex leszel, még mindig jobb :D
9/13 anonim válasza:
Szia!
Semmiképp ne a jobba rakasd (akkor Bu*inak fognak nézni)
A balba tedd. De előtte jól gondold meg mit csinálsz de én a te helyed be nem tennék fülbe valot a fülembe!!!
De a te füled a te döntésed!!=)LOL
10/13 A kérdező kommentje:
Aham,tényleg k_rva jó,kár,hogy édesapám rákos:|
2013. aug. 19. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!