Szerinted a fogszabályzó ciki?
Aki emiatt lecikiz, lenéz az nem normális és sosem volt a barátod....
Én pl szemüveges vagyok, igaz nem vagyok a suli menője se sőt, inkább rühell az iskola, de a barátaim pl inkább bíztatnak, hogy hordjam és mondják, hogy jól áll.^^ :D
Szerintem nagyon gáz, gyerekes dolog ezért lenézni, kiröhögni a barátodat. :/
16/L
Szerintem gázos a fogszabályzó.... :S
Tuti nem csókolóznék olyannal akinek van. Valahogy szerintem undorító hogy egy fém valami van a másik szájába.... FÚJ!
21:07-es vagyok : kérdés írójának mondom, hogy elkell fogadni aztis hogy valakik ezt cikinek tartják, de jó ha tudod,hogy ezek bőven tizenéves korosztály alacsonyabb korú tagjaihoz tartoznak. inkább választ egy pasi egy fogszabis csajt,mint akinek csúnyák a fogai vagy nagyonsárgák. mert még mindig esztétikusabb, és ápolt! minden fogszabis ismerősömnek jó pasija van=)
ja aki cikizne esetleg, azon nevess majd egyet teliszájjal hogy nembaj, neked legalább hálivúdi mosolyod lesz,amit aztán irigyelhet mindenki:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!