Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerinted a fogszabályzó ciki?

Szerinted a fogszabályzó ciki?

Figyelt kérdés
Nemsokára megkapom a fogszabályzót, de nagyon szomorú vagyok, nekem meg kell szenvedni a szép fogakért, félek, hogy kicsúfolnak és a fiúk is undorodni fognak... a gimiben menő vagyok, jó cuccokban járok és jó a humorom is, de félek, hogy kicikiznek a haverjaim ez miatt... Szerinted nagyon ciki? :(
2009. okt. 28. 19:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
hát nekem sajnos nagyon későn került fel,18éves vagyok, és még pár évig marad is, de semmi hátrányom nem származott eddig abból,hogy van,sőt,bátrabban merek mosolyogni mert egyre szebb a fogsorom, az emberek nemtom sosem bámulják meg ha beszélek és közbe látják,olyan szokványos manapság,szóval nem érzem kellemetlennek.ja és pasitéren sem volt semmi negatív dolog. néha volt hogy 1-2ismerősnek leesett az álla amikor megkérdezte és mondtam mennyibe került, de értékeli a környezet hogy foglalkozol magaddal. úgyh no para=) 18/l
2009. okt. 28. 21:07
 12/17 A kérdező kommentje:
köszi :D nagyon aranyosak vagytok, sikerült felvidítanotok és lassan el is fogadom :) az elmondásotok alapján a pasiknak bejön, akkor ahogy mondtad, no para :D
2009. okt. 29. 08:04
 13/17 anonim ***** válasza:

Aki emiatt lecikiz, lenéz az nem normális és sosem volt a barátod....

Én pl szemüveges vagyok, igaz nem vagyok a suli menője se sőt, inkább rühell az iskola, de a barátaim pl inkább bíztatnak, hogy hordjam és mondják, hogy jól áll.^^ :D

Szerintem nagyon gáz, gyerekes dolog ezért lenézni, kiröhögni a barátodat. :/

16/L

2009. okt. 29. 10:40
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem gázos a fogszabályzó.... :S

Tuti nem csókolóznék olyannal akinek van. Valahogy szerintem undorító hogy egy fém valami van a másik szájába.... FÚJ!

2009. okt. 30. 15:03
 15/17 A kérdező kommentje:
tök rendes vagy, de tudod ez a fémdarab nem lesz örökre az ember szájában , miért? inkább csókolóznál egy olyan csajjal, akinek a fogai girbe-görbék és olyan mint egy kerítés? vagy egy egyenes fogú csajjal akinek protkója van? amúgy meg kiváncsi vok az arcodra, lehet h a 6te fogaid is olyan rondák h csak na...
2009. okt. 30. 16:49
 16/17 anonim ***** válasza:

21:07-es vagyok : kérdés írójának mondom, hogy elkell fogadni aztis hogy valakik ezt cikinek tartják, de jó ha tudod,hogy ezek bőven tizenéves korosztály alacsonyabb korú tagjaihoz tartoznak. inkább választ egy pasi egy fogszabis csajt,mint akinek csúnyák a fogai vagy nagyonsárgák. mert még mindig esztétikusabb, és ápolt! minden fogszabis ismerősömnek jó pasija van=)

ja aki cikizne esetleg, azon nevess majd egyet teliszájjal hogy nembaj, neked legalább hálivúdi mosolyod lesz,amit aztán irigyelhet mindenki:D

2009. okt. 31. 00:11
 17/17 A kérdező kommentje:
jaja, kösz :) Colgét reklám :D
2009. okt. 31. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!