Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerinted a fogszabályzó ciki?

Szerinted a fogszabályzó ciki?

Figyelt kérdés
Nemsokára megkapom a fogszabályzót, de nagyon szomorú vagyok, nekem meg kell szenvedni a szép fogakért, félek, hogy kicsúfolnak és a fiúk is undorodni fognak... a gimiben menő vagyok, jó cuccokban járok és jó a humorom is, de félek, hogy kicikiznek a haverjaim ez miatt... Szerinted nagyon ciki? :(
2009. okt. 28. 19:12
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
őszintén válaszoljatok, ne csakj azért, hogy jobban érezzem magam.
2009. okt. 28. 19:15
 2/17 A kérdező kommentje:
ja és tudja valaki, hogy hogy teszik fel? mert ideges vagyok miatta....
2009. okt. 28. 19:20
 3/17 anonim válasza:

sztem gyönyörűek a fogszabályzós lányok, mert utána még gyönyörűbb fogaik lesznek. nekem is volt, de én fiú vagyok :)

és a bnőmnek is volt, és nagyon szép!! fúú, most lázba jöttem :D

úgy rakják fel, hogy először letisztítják a fogad, ráteszik a "tappancsokat", és áthúznak rajta egy "drótot", ami állításkor néha fog fájni.

remélem segítettem, és ezért ne légy szomorú!!!!!!

16/F

2009. okt. 28. 19:24
 4/17 A kérdező kommentje:

köszi, alig várom, hogy szép fogaim legyenek, mert csak az nem passzol az arcomhoz (nem egó!) de a fotós is mondta, hogy szép a profilom, meg az arcom is, csak a fogaimat rühellem...... túl sok a fogam és túl kevés a hely.... szal állítólag kihúznak 1-et hogy legyen hely, vagy valami ilyesmit mondott az orvos, mert én nem értettem semmit a sokktól XD

15 és fél éves/L

2009. okt. 28. 19:27
 5/17 anonim ***** válasza:
fogszabályzót is úgy kell felfogni, mint egy kiegészítő. a barátaid miért csúfolnának ki?:S a valódi barátok nem ilyenek. nyugodj meg, a menőséged nem veszik el a fogszabályzódtól:P nem hinném, hogy a másik nem számára zavaró lenne, én is smároltam már fogszabályzós sráccal, meg se érezni. 17/L
2009. okt. 28. 19:47
 6/17 A kérdező kommentje:
:P akkor jó :D jöhetnek a pasik :D:D hát, az a baj, hogy egy barátnőmben, akit a LLB-nek tartottam becsapott, hazudott undokoskodott és elpártolt, és ő lehet h csúfolna... de tudjátok mit? nem is érdekel :)
2009. okt. 28. 19:50
 7/17 anonim ***** válasza:
Ne érezd cikinek a fogszabályzót! Nekem is volt és abban a 3 évben nagyon sok bókot kaptam, elsősorban mert értékelik, hogy rendbe teteted a fogaidat másrészt meg mert tényleg szexis ;)
2009. okt. 28. 19:53
 8/17 A kérdező kommentje:
:D:D:D 3 év? hú, nem semmi... és ezeket ilyen hosszú időre teszik??
2009. okt. 28. 19:58
 9/17 anonim ***** válasza:
Attól függ, külön lesz felső vagy alsó? Vagy egybe kapod? Hát én a 3 évvel még jól jártam, ismerek olyat akinek 5 éve fent van. De azt hiszem állandót leg rövidebb ideig 1 évre tesznek fel ami kevesebb idő alatt rendbehozható azt éjszakai szabályzóval oldják meg.
2009. okt. 28. 20:01
 10/17 A kérdező kommentje:
mondjuk 5 évig nem szeretném, meg nem olyan durvák a fogaim azért... állandót szeretnék, és egyzserre felső és alsó asszem...
2009. okt. 28. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!