Melyik lány tetszik/nem tetszik nektek és miért? (kép) ->
ma 14:41: jaja, Vivike.
eddig egy barátja volt, és csak vele feküdte le, az is kb. 1 éve volt. Szóval egyáltalán nem k*rva. Megdőlt az elméletetek, hogy aki jól néz ki az már prosti.
Nekem ő az aki nem tetszik: [link]
A szőke póthajas szép lenen, de csúnya, az eredeti haja.
nekem ő tetszik a legjobban
Az első az taszítóan ronda :S De a másik kettő se tetszik.. Az első és harmadik csaj tényleg k*rvásan öltözik (valóban nem ismerem őket, de gondolom nem véletlen tesznek fel magukról ilyen képeket..)
Megjegyzem: nem azért k*rvásak mert szépek, hanem mert olyan ruhákat hordanak.. Szerintem nem szépek.. És valaki úgy is lehet szép, hogy normálisan öltözködik. Nem értem miért a végletekig kell elmenni, kedves "garbós". Bár gondolom te is közel állsz ehhez a stílushoz.
14:49 Ezek neked jól néznek ki?? Akkor te még nem láttál igazán szép nőt/lányt.Sajnállak.
Ezzel büntetni lehet, Ki ez?? Ronaldinho nőnek ölötzve?
ezek prostik?
Amúgy mindegyiknek hulladék feje van. Nálam nem itt kezdődik a szép nő kategória.
"Ezzel büntetni lehet, Ki ez?? Ronaldinho nőnek ölötzve?"
A válasz megírásának időpontja: ma 16:55
hu....ezen mekkorat rohogtem:-DDD
fel is pontoztalak....egyebkent a velemenyem hasonlo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!