Melyik lány tetszik/nem tetszik nektek és miért? (kép) ->
jézusom....:D egyiksem kéne, bottal sem érnék ezekhez.
a testük még hagyján, jó alakjuk van, de a fejük...meg azaz értelem ami süt a szemükből...kirohanok a világból az ilyen csajoktól.
lehet h nem lennének ezek rossz csajok,ha nem igy öltöznének,nem ugy néznének ki mint egy k*va. De igy nem tudnám megmondani melyik a legszebb. talán a sárga pólós(azthiszem a 2.),ő még oké.
21/L
Hát, női szemmel az első lány az túl műnek tűnik. Agyonszolizott bőr, (hosszított?) szinte fehér haj, nekem nem jön be, pedig az alakja jó.
A második csajnak alapból nem tetszik az arca, és nem csak azért, mert vagy 5 kiló sminket rakott fel rá, de amúgy se tetszene annyira. Viszont a pólója tetszik.
A negyedik csaj egyszerűen k.rvás. Már a ruhájáról is ordít, de még az arca is mintha azt kiáltaná, hogy "na gyere, b.ssz meg!"...
Úgyhogy nekem a harmadik a nyerő. Természetes, szép arca van, az alakja is jó, a ruhák is tetszenek rajta.
18/L
mármint a második ;) ugyanis a harmadik az,akire azt írtad,h. ordít róla a ku*vaság :P
az első két kép,amit belinkeltem újra,az eg yés ugyanaz a személy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!