Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyi idő alatt lehet kockás...

Mennyi idő alatt lehet kockás a hasam? Edzésterv?

Figyelt kérdés
2013. aug. 14. 20:32
 1/3 anonim ***** válasza:

Helo!

Ez függ a sulyodtol, edzettsegedtöl...

Tovabba, hiaba kockas a hasad, ha nem latszik. Atlagban elmondhato, hogy ferfiaknal - nemet nem irtal - kb 15%-os testzsir alatt mar latszodnak a kockak, ha kellöen edzettek - ha szabad igy mondanom.legalabb ketnaponta fuss ugy, hogy 20 percig legalabb, amit ugy osztaszz be, hogy fel perc sprint, 1 perc normal tempos futas, megint fel perc sprint... Ez kellöen zsiregetö, es kardioedzes.

Melle pedig ezt az edzest ajanlom: http://www.youtube.com/watch?v=NuyPMeUUm_o

Nagyon jol formal, es hamar hozza az eredmenyt.

Ezzel a kettövel ugy saccolnam, hogy ha rendesen csinalod, akkor 2-3 honapon belül elerheted a kivant hatast - tartosan.

De muszaj hangsulyoznom, hogy fontos az etrednd! Figyelj oda a feherjedus etrendre, a szenhidratbevitelre...

Sok sikert!

Edzesnek javaslom, hogy

2013. aug. 14. 21:02
 2/3 anonim ***** válasza:

változó,mindenki "másképp változik"

pl én nagyon gyorsan fogyok,hamar lehet látni az edzések eredményét is,de olyat is ismerek aki sokkal többet edz mint én mégis kevésbé látható az eredmény szóval nem lehet előre jósolni

2013. aug. 14. 21:22
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos választ! Egyébként 15/l vagyok.
2013. aug. 15. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!