Öregedés, szar ügy. nálunk még a coronita a nyerő 20/f
2013. aug. 14. 18:30
4/11 anonim válasza:
Kik ezek?
2013. aug. 14. 18:50
5/11 Pain for Pleasure válasza:
Ne általánosítsunk kérem szépen :) 13 éves korom óta rockot hallgatok és ez így is fog maradni!
2013. aug. 14. 18:54
6/11 anonim válasza:
"És miért a roma zenék a menők, mint a rock punk metál és skinhead zenék?"
Ezt most nagyon nem vágom.
A rocknak/metálnak/skinheadnek/punknak mi közük van a roma zenéhez?
Az is fura hogy valaki egy mondatban említi őket.
Amúgy nem bírom a mulatósat.
20L
2013. aug. 14. 18:58
7/11 anonim válasza:
Nem tudom konkrétan kikről beszélsz, de néha nézem a nóta tv.-t poénból, 1-2 szám erejéig. Röhögni. Szerinted ki szereti ezeket komolyan? Nézd meg a közönséget, mindig ilyen vidéki öregek, anonim alkoholisták, meg enyhe értelmi fogyatékosok tapsolnak a mulatós zenékre. Nagyon nem menő, inkább gáz, senkit nem ismerek a korosztályomból aki bírná az ilyesmit. Leginkább rock és punk zenét hallgatok. Skinhead zenét nem, mivel ellenkezik a nézeteimmel. 17l
2013. aug. 14. 20:46
8/11 anonim válasza:
Kedves utolsó! Nem vagyok sem alkoholista, sem vidéki öreg. Értelmi fogyatékos meg pláne nem!
Ne az alapján ítéld meg az embereket, hogy milyen zenét hallgat!
Nekem egy-két számuk tetszik!
Azt szokták mondani : Két fajta zenei stílus van.Az egyik , ami tetszik...a másik meg ami nem!
Valakinek ez tetszik...És pont!
2013. aug. 22. 22:01
9/11 anonim válasza:
7/8 :DD
mondjuk én a rockot sem szeretem. de inkább az, mint ez a nyavalygás.
2013. szept. 10. 14:10
10/11 anonim válasza:
Szeretem a mulatósat de nem azt ami a nóta tv-n megy mert az közel sincs az igazi mulatóshoz, sőt fogalmuk sincs róla PONT.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!