Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Benneteket magyar nótára mennyire lehet befűzni? :D
Lehet, hogy furcsa a kérdés, de most félrészegen magyar nótákat hallgatok így reggel és eszembe jutott, hogy lagziban milyen jól meg lehet rá pörgetni a leányokat. :D
A kérdésem, hogy Ti, magyar lányok mennyire szerettek táncolni/táncoltatva lenni igazi jófajta magyaros muzsikára???
Jah, még részegnek kéne lenned... :P
Egyébként ehhez kell egy bizonyos hangulat, de én akkor már inkább a retró, Hungária-típusú dalokra szívesebben pörgök. Elegendő alkohol után meg bármire.
Igyál még!!!!!!!!!! ;)
Én is azt fogom tenni ma délutántól egész kedd estéig!!! xDDD
Lagziban tényleg jól lehet csajozni, mert a lányok akkor a leghajlandóbbak ismerkedni, amikor nem rájuk irányul a figyelem, mégis érzik, hogy egy ismerősük, rokonuk éppen révbe ér, nászéjszaka, megtalálta élete párját, szóval nekik is kedvük támad a romantikára, táncra.
Én sok lányt szedtem már fel lagzikban. De sajnos mostanában nem voltam.
28/F
Te mit értesz magyar nóta alatt? Mert én azt amikor a tévében rádióban cimbalom hegedű alatt énekelnek.
Amit inkább a falusi bálokban nyomnak azok mulatós zenék, bálban lehet rájuk rötyögni, de ha nincs hozzá hangulatom, akkor nem fognak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!