Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek túlsúlyos vagyok?

Szerintetek túlsúlyos vagyok?

Figyelt kérdés

168 cm vagyok és 73 kg.

Szerintetek ez sok? És ha igen,akkor hány kg-t kéne leadnom az ideális testsúly eléréséhez?

2013. aug. 12. 15:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Hogy lenne már hasznos?

Annyira könnyen dobálóztok az ilyen 50 kilókkal, mintha afelett már nem számítana nőnek valaki.

Amúgy se számít sokat egy szám, de ezt az 50 kilót nem tudom honnan szeditek, elég idegesítő. Akkor ti meg legyetek 100 kilósak és izmosak :)"

így néz ki a kérdező, szerinted nem túlsúlyos?

[link]

168cm/60kg:

[link]

nekem a 60kg körüliek is határesetek, ill. azt mondanám, hogy némelyiken nagyon arányosan oszlik el az izom!, nem a zsír, egyiken konkrétan ledöbbentem, vagy elírta a csaj a súlyát, vagy passz, nemértem hogyan lehet 68kg...vagyis dehogynem értem én: nem hájas, hanem izmos - látni a hasán a kockákat:

[link]

-ha viszont még lejjebb állítom a keresőnél a súlyt 50-re (még így is listáz jócskán 50kg felettieket, még 58-at is), akkor a 10 lányból 8-9 bejön nekem, nem mint a 60kg-osnál 10-ből 1-2

[link]

-szóval ne hogy azt, hidd, h csak úgy könnyen dobálózok az 50 kilókkal - természetesen afelett is nőnek számít valaki. Az életkor is meghatározó szempont. A kérdező nevéből ítélve viszont feltételeztem, hogy 18éves - illetve ja! súlyzópadon könnyedén dobálózom 50 kilóval az én 73-mas súlyommal :)

21/F

2013. aug. 13. 00:50
 12/12 anonim ***** válasza:
62 vagyok és simán lefogynék egy 10est, de legalábbis 54-55 a cél. Úgyhogy az első sem a levegőbe beszélt, pedig én is magamra vehetném, de minek, hisz igaza van. A 73 elég sok.
2013. aug. 13. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!