Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan tudok olyan képet...

Hogyan tudok olyan képet csinálni amin a szemek egymás alatt vannak és legtöbbször az van alá írva hogy a szem a lélek tükre?

Figyelt kérdés
Szeretnék olyan fotó sorozatot csinálni amiket sokszor láttam idèzeted oldalakon hogy a két szem különböző pózban van és kb.3 kép van és egymás alá van rakva. Probàltam már telefonom első kamerájával is de valahogy sohasem lett olyan szép kép. Remélem érthetően leírtam. Előre is koszi.

#szem #kép #tükör #lélek #idézeteddel oldal
2013. aug. 11. 18:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Tükör előtt csináld fényképezővel .. vakutól szebb a szemed színe:D

Aztán photoscapen tedd egymás alá a 3 képet. Ennyi.

2013. aug. 11. 18:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Olyan kepet en is csinaltam:D fenykeptd le a szed.tedd fotoscappel egymas ala.es ha kell szerkezd meg.:D
2013. aug. 11. 18:21
 3/3 A kérdező kommentje:
De fényképezőgéppel a tükör előtt vakuval úgy hogy a kanerába nézek? Ennyi? Nem hangzik bonyolultnak:D köszii
2013. aug. 11. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!