Miert gondolom cikinek azt, ha 2 lanyteso egymas ruhajaban villog?
Figyelt kérdés
2013. jún. 24. 16:59
1/6 anonim válasza:
Fogalmam sincs. Szerintem egyáltalán nem ciki.
2/6 anonim válasza:
Mert nagyon unatkozol és nincs jobb dolgod, mint ilyenekkel foglalkozz? :D
Nem tudom amúgy. Semmi ciki nincs benne szerintem. Te meg így gondolod, na puff. Akkor te ne vedd fel tesód, barétnőd, anyukád ruháit, ennyi. :D
3/6 anonim válasza:
Nem tudom, és direkt örülnék neki, ha lenne egy lánytesóm, akivel tudnék ruhákat cserélgetni. :D A bátyám ruhái sajna csak edzéshez jók. :D
4/6 anonim válasza:
Én néha felveszem a nővérem ruháját, és a barátnőm szokta mondani hogy tökre irigyel hogy lánytesóm van... szerintem nincs ezzel semmi baj, van hogy egy két ruha rá is jó :D
5/6 anonim válasza:
Szerintem is azért, mert nincs jobb dolgod, minthogy ilyesmikkel törődj. Őszintén, miért zavar téged az, más kinek a ruháját hordja éppen? Egyáltalán miért érdekel? :D
Én és a testvérem is gyakran kölcsönvesszük egymás ruháit, sőt, néha még édesanyánkét is. Minket is sokan irigyeltek emiatt, hogy ennyi lány van a családban. Olyan, mintha három ruhatárunk lenne. :D Sokkal változatosabban tudunk így öltözni, mintha mind csak a saját ruháinkat hordanánk. Úgyis kimossuk, és egyikünk sem tetves vagy leprás, hát miért ne? :D
6/6 A kérdező kommentje:
Csak erdekes, hogyha nekem is van valami hasonlom, ami nekik, azt mindketten megemlitik, hogy nekem is ilyen ruham/nyaklancom, csizmam van, mint neked.
2013. jún. 25. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!