Dagadtnak érzem magam, szerintetek is az vagyok?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Az a helyzet, hogy kiskorom óta küzdöm súlyfelesleggel, és habár mostanában sokat fogytam, még mindig nagyon daginak érzem magam. A szüleim, barátaim azt mondják, nem vagyok az, de egyértelmű, hogy ők nem fogják azt mondani nekem, hogy "Kövér vagy b*zmeg", hiszen nem akarnak megbántani. Belinkelek egy képet, elég sötét, az arcom nem is látszik rajta, de az nem is lényeg. Légyszi, őszintén írjátok le, hogy dagadt vagyok? Köszönöm.
2009. okt. 27. 09:27
11/26 A kérdező kommentje:
Nem, nem arról van szó, hogy most ti meghatározzátok a gondolkodásom, csupán arról, hogy kívülálló személyek vagytok, név nélkül, így teljes mértékben őszinték vagytok. A hozzám közel állók (néha sajnos) hajlamosak füllenteni, ha jót akarnak a másiknak.
2009. okt. 27. 09:41
12/26 anonim válasza:
Ez vicc komolyan. Hány ilyen lányt ismerek akinek ugyan ilyen alakja van és elhiszi magáról, hogy dagadt!
13/26 anonim válasza:
komolyan. csinálj fürdöruhában képet! meg oldalrol is, hiszen ez lehet egy előnyös sötét kép, nem sok látszik.
14/26 anonim válasza:
valahol megértelek, de a lényeg az hogy Te milyennek látod magad.
15/26 anonim válasza:
szerintem is egy kixcsit dagi vagy
16/26 anonim válasza:
szerintem sem vagy dagadt, de a combodon azért lehetne még formálni. sportolj! :) úszás,kocogás stb.
17/26 anonim válasza:
Mé lennél kövér? Sztem teljesen normálisan nézel ki.
18/26 anonim válasza:
Szerintem fogynod nem kéne már egyáltalán, inkább csak formálni a combod, esetleg a feneked.
19/26 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm:)
2009. okt. 27. 12:04
20/26 anonim válasza:
Nem vagy dagadt,tök jó alakod van.örülnék ha nekem ilyen lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!