Dagadtnak érzem magam, szerintetek is az vagyok?
Sziasztok. Az a helyzet, hogy kiskorom óta küzdöm súlyfelesleggel, és habár mostanában sokat fogytam, még mindig nagyon daginak érzem magam. A szüleim, barátaim azt mondják, nem vagyok az, de egyértelmű, hogy ők nem fogják azt mondani nekem, hogy "Kövér vagy b*zmeg", hiszen nem akarnak megbántani. Belinkelek egy képet, elég sötét, az arcom nem is látszik rajta, de az nem is lényeg. Légyszi, őszintén írjátok le, hogy dagadt vagyok? Köszönöm.
Te ezt most komolyan kérdezted??
Szerintem egyáltalán nem vagy dagadt,sőt még simán szedhetnél magadra pár kilót,akkor se lennél az!!
Ha azt mondom nem vagy dagadt elhiszed? :D
VAgy ha azt mondom állati dagadt vagy akkor te is úgy fogod magad látni?
Köszönöm.
09:34-es: :) Nem vagyok anorexiás. Igaz, kevesebbet eszem, mint régen, de ez leginkább abban nyilvánul meg, hogy este már nem eszek, és nem tömöm magam unaloműzésként:D Hánytatásról szó sem lehet, azt akkor sem csinálnám, ha 200 kiló lennék, nem tenném tönkre vele a gyomrom, nyelőcsövem, satöbbi... Ráadásul olyan családban élek, akiknek első dolguk az lenne, ha vészesen lefogynék, hogy orvoshoz cibálnának, és etetnének folyamatosan:D
Azért köszönöm, de tényleg nincs ilyen problémám:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!