Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Dagadtnak érzem magam, szerint...

Dagadtnak érzem magam, szerintetek is az vagyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Az a helyzet, hogy kiskorom óta küzdöm súlyfelesleggel, és habár mostanában sokat fogytam, még mindig nagyon daginak érzem magam. A szüleim, barátaim azt mondják, nem vagyok az, de egyértelmű, hogy ők nem fogják azt mondani nekem, hogy "Kövér vagy b*zmeg", hiszen nem akarnak megbántani. Belinkelek egy képet, elég sötét, az arcom nem is látszik rajta, de az nem is lényeg. Légyszi, őszintén írjátok le, hogy dagadt vagyok? Köszönöm.

[link]

2009. okt. 27. 09:27
1 2 3
 1/26 anonim válasza:
86%
Nem.
2009. okt. 27. 09:29
 2/26 anonim ***** válasza:
86%

Te ezt most komolyan kérdezted??

Szerintem egyáltalán nem vagy dagadt,sőt még simán szedhetnél magadra pár kilót,akkor se lennél az!!

2009. okt. 27. 09:30
 3/26 anonim válasza:
86%
poén. :) ink vékony vagy... figyled csak meg, feküdj hanyatt, és ha kiáll a medence-csontod, akk az már vékony... tudod Te milyen kényelmetlen arra feküdni??? :P
2009. okt. 27. 09:31
 4/26 A kérdező kommentje:
Először is köszönöm szépen a válaszokat. Másodszor, igen, komolyan kérdeztem... Akármennyit fogyok, én daginak látom magam:S
2009. okt. 27. 09:31
 5/26 A kérdező kommentje:
:D Igen, kiáll a medencecsontom, de én szeretem tapogatni:D Ráfekvés... Hümm, annyira azért nem lehet szörnyű a srácnak:D
2009. okt. 27. 09:34
 6/26 anonim ***** válasza:
93%
Amikor egy lány dagadtnak érzi magát ,még akkor is ha így néz ki mint te,akkor az már Anorexia.Ez a betegség nagyon veszélyes,vigyázz magadra!!
2009. okt. 27. 09:34
 7/26 anonim ***** válasza:
70%
Jó vagy, ahogy vagy! És inkáb vékony, mint dagi vagy.
2009. okt. 27. 09:35
 8/26 anonim ***** válasza:
44%

Ha azt mondom nem vagy dagadt elhiszed? :D

VAgy ha azt mondom állati dagadt vagy akkor te is úgy fogod magad látni?

2009. okt. 27. 09:38
 9/26 anonim ***** válasza:
53%
Fuuu igen egy dagadt disznó vagy... fuj
2009. okt. 27. 09:39
 10/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

09:34-es: :) Nem vagyok anorexiás. Igaz, kevesebbet eszem, mint régen, de ez leginkább abban nyilvánul meg, hogy este már nem eszek, és nem tömöm magam unaloműzésként:D Hánytatásról szó sem lehet, azt akkor sem csinálnám, ha 200 kiló lennék, nem tenném tönkre vele a gyomrom, nyelőcsövem, satöbbi... Ráadásul olyan családban élek, akiknek első dolguk az lenne, ha vészesen lefogynék, hogy orvoshoz cibálnának, és etetnének folyamatosan:D

Azért köszönöm, de tényleg nincs ilyen problémám:)

2009. okt. 27. 09:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!