Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek ciki hogyha egy...

Szerintetek ciki hogyha egy fiú gyantázza a lábát?

Figyelt kérdés

2013. aug. 9. 23:29
 1/9 anonim ***** válasza:
10%
szerintem nem:) ha te így érzed jónak:) mondjuk ha nem gyantáznád férfiasabb lennél, de ugyebár mindenkinek más tetszik:)
2013. aug. 9. 23:35
 2/9 anonim ***** válasza:
90%

Ciki. Egy pasi lába ne legyen már csupasz. Az abszolút férfiatlan, szerintem röhejes.

23L

2013. aug. 9. 23:36
 3/9 aspikami ***** válasza:
82%
B.u.z.i-e vagy?
2013. aug. 9. 23:39
 4/9 anonim ***** válasza:
90%
Az.
2013. aug. 9. 23:49
 5/9 anonim ***** válasza:
92%

igen

megismerkedtem egy sráccal,egész jól ellehetett dumálni vele csak az volt a gond hogy a beszélgetés közben végig arra gondoltam hogy a gyantázott barna lába úgy néz ki mint egy homi,ő meg azt nem értette hogy miért nem fogom fel hogy ő ettől "férfias"

gondolhatod hogy nem lett sok a dologból

2013. aug. 9. 23:54
 6/9 anonim ***** válasza:
90%

IGEN.

előző válaszoló: ismerős a helyzet...:D

2013. aug. 10. 00:45
 7/9 anonim ***** válasza:
90%

Számomra visszataszító. Soha nem lennék együtt olyan pasival, aki szőrteleníti a lábát, karját, mellkasát... Sőt, a hónalj szőrtelenítést sem csípem pasiknál.

Számomra fontos, hogy a szőrzetével is kifejezze azt, hogy ő pasi. Különben mitől lenne más, mint egy nő? Attól mert van farka??

2013. aug. 10. 08:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen az. Megmondom őszintén nem jönnék össze egy olyan pasival. Egy pasi legyen szőrös! Elég ha a hónalját szőrteleníti. Én még a barátomat is megkértem, hogy ne borotválja intim területen, max havonta, mert nem szeretem mikor összeérünk és mint a smirgli papír olyan :D
2013. aug. 10. 12:20
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem gyantáztatom meg semmi ilyesmi csak kérdeztem :D
2016. szept. 4. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!