Szerintetek ez ciki?
Figyelt kérdés
Van egy tök jó bikinim, nagyon jól áll, csak az a baj, hogy kicsit nagy rám a bugyi része és ha felveszem, akkor olyan mintha nagy lenne benne a cuccos... Meg ha úgy helyezkedek akkor valamikor picit be is vág. Szerintetek nagyon gáz?
Mit lehet ilyenkor csinálni?
Valakivel volt már ilyen?
2013. aug. 2. 14:22
1/3 anonim válasza:
Milyen cuccos nagy benne? :D Ha tököd van, ne vegyél fel bikinit sztem. xD Amúgy ha bevág, akkor inkább kicsi, nem?
Alsót meg lehet fillérekért kapni, vegyél egy olyat, ami passzol méretben és színben. És igen, elég ciki, ha rossz méretet hord valaki bármiből is, meg az is cinkes ha bevág. Szerintem ne erőltesd.
2/3 anonim válasza:
Nem, szerintem cuki, ha bevág meg az a rongyos fajta... mindig megnézem az olyan popsikat! :$ :D
3/3 anonim válasza:
Nem a legelőnyösebb dolog...Én tuti feszengve érezném magam, ha lógna rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!