Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Nagyon ciki...

Mit csináljak? Nagyon ciki lesz ha nem mondom le? :S

Figyelt kérdés
Kozmetikushoz megyek, többek között bikinivonalat is gyantáztatnék, csak az a baj hogy közben megjött… Most mit tegyek? Mikor megyek már az 5. napon leszek, és olyankor már alig van valami... Tehát tampont nem merek felrakni, még minit se, mert attól félek nem lesz „annyi”, hogy könnyen ki tudjam szedni…. De akkor mit tegyek? Ha berakok egy vastagabb tisztasági betétet az gáz? Annak nincsenek szárnyai, csak nem veszi észre… Ugye? Vagy mondjam le? Pedig fontos lenne! :S (Ez lenne az első alkalom hogy megyek "ott" gyantáztatni....)
2013. júl. 14. 11:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Menj csak el:)...vagy ha ennyire zavar akko lemondhatod nem lesz belőle semmi gáz
2013. júl. 14. 11:15
 2/8 A kérdező kommentje:

Számomra nem lenne zavaró, csak nem tudom hogy a kozmetikus mit szólna... Ha tisztasági betétet rakok be, azt nyílván nem venné észre, de nemtudom.. Még soha nem voltam fazon gyantázáson, nem tudom szoktak-e ilyenkor (menzesznél)is menni.. Tampont meg most nem merek használni mert mivan ha nem tudom kiszedni??

De szerintem elmegyek.. csak furcsa. Amúgyis szégyenlős vagyok, plusz még ez is.. :\

Köszi a választ!! :)

2013. júl. 14. 11:42
 3/8 anonim ***** válasza:

mini tampont akkor is ki tudod venni ha nincs tele de a normalt is...

en tamponozni szoktam a vegen is mert neha meghulyul es 1 nap csepeges utan fogja es elaraszt meg utoljara egyszer... de ha megsem es megis tampont raktam fel akkor is siman ki tudom huzni.

2013. júl. 14. 12:40
 4/8 anonim válasza:
En voltam mar az utolso napokban,es tokre izgultam en is.. :) Aztan megkerdezte,hogy akkor hol akarom,es elmondtam,hogy mindenhol ott is,de ez a 6.napom,es lehet,hogy meg kicsit folyok blablabla..Azt mondta nem gaz hozza jonnek tamponnal is,es koszoni,hogy szoltam,de ne csinaljak ekkora ugyet belole.. :) :D Szerintem mond el :) Legrosszabb esetben nem csinalja meg,de szerintem semmi gaz nem lesz. :)
2013. júl. 14. 13:25
 5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!!! :)
2013. júl. 14. 14:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Tampon! :O Én még barna folyásnál is szoktam berakni...
2013. júl. 15. 15:41
 7/8 anonim válasza:
Nekem sincs gondom a tamponnal, még ha alig van rajta valami is. Nem a legkellemesebb érzés, de teljesen kibírható. :)
2013. júl. 31. 00:24
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi a választ :)

Végül már barna folyásom is alig volt így nem mertem bevállalni a tampont, beraktam egy vastagabb tisztasági betétet és minden jó volt. :) Megkérdeztem nem gond-e a tisztasági betét, és teljesen normálisan mondta a kozmetikus hogy tamponnal is szoktak járni, meg látott ő már durva dolgokat is, egy tisztasági betét semmi.. Úgyhogy megnyugodtam :)Köszönöm a válaszokat!

2013. júl. 31. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!