Mit csináljak? Nagyon ciki lesz ha nem mondom le? :S
Számomra nem lenne zavaró, csak nem tudom hogy a kozmetikus mit szólna... Ha tisztasági betétet rakok be, azt nyílván nem venné észre, de nemtudom.. Még soha nem voltam fazon gyantázáson, nem tudom szoktak-e ilyenkor (menzesznél)is menni.. Tampont meg most nem merek használni mert mivan ha nem tudom kiszedni??
De szerintem elmegyek.. csak furcsa. Amúgyis szégyenlős vagyok, plusz még ez is.. :\
Köszi a választ!! :)
mini tampont akkor is ki tudod venni ha nincs tele de a normalt is...
en tamponozni szoktam a vegen is mert neha meghulyul es 1 nap csepeges utan fogja es elaraszt meg utoljara egyszer... de ha megsem es megis tampont raktam fel akkor is siman ki tudom huzni.
Köszi a választ :)
Végül már barna folyásom is alig volt így nem mertem bevállalni a tampont, beraktam egy vastagabb tisztasági betétet és minden jó volt. :) Megkérdeztem nem gond-e a tisztasági betét, és teljesen normálisan mondta a kozmetikus hogy tamponnal is szoktak járni, meg látott ő már durva dolgokat is, egy tisztasági betét semmi.. Úgyhogy megnyugodtam :)Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!