Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik a csinosabb hátulról?

Melyik a csinosabb hátulról?

Figyelt kérdés
[link]

2013. aug. 7. 23:16
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
balos
2013. aug. 8. 05:51
 22/46 anonim ***** válasza:
37%

" amúgy egy nőtől szerintem elvárható hogy ne legyen kint a segge a nadrágból"

1. -buz.i-e vagy?

2. fiatal csajok, nem kell lenőzni még őket

-nekem a szőkék jönnek be, de alakra a barna jobb, mert mint már leírták a szőkének nincs dereka, vagy csak nem látni mert rossz ruhát vett fel...na meg a barna magasabb is, ami nálam szintén pozitívum

2013. aug. 8. 06:47
 23/46 anonim ***** válasza:
szerintem a szőke csajon a nadrág nagyon gáz és laposítja a fenekét a barna hajú lánynak a nadrág jobban áll és a lábai is szebbek de nekem jobb seggem van mint nekik.
2013. aug. 8. 09:48
 24/46 anonim válasza:
alapból a barnahajú csajok jönnek be, és sztem egyébként is szép az alakja szóval barnahajú
2013. aug. 8. 09:51
 25/46 anonim ***** válasza:

Mindegyik nagyon szép :)

De a barna hajú alakja tűnik, 10-es! :D Szívesen megnézném őt elölről is! :)

Csinosság szempontjából is a balos nyer nálam... A szőkén nagyon hülyén áll az a farmer! :S De neki szebbek a karkötői :P vagyis pontosabban a barnáé ronda! A felső pedig jobban tetszik ami a barnán van, de a színe nem szép, én jobban szeretem a világos színeket, akár neont :)

2013. aug. 8. 10:11
 26/46 anonim ***** válasza:
Na..., a 2. mondatot kicsit átírtam, aztán ottmaradt egy fölös szó xD de a lényeget ki lehet venni, na! :D
2013. aug. 8. 10:13
 27/46 anonim ***** válasza:
nekem am mindkettő tetszik...itt már csak az arc számít, ill. a jellemük alapján választanék, ha kellene
2013. aug. 8. 11:07
 28/46 anonim ***** válasza:

"szerintem a szőke csajon a nadrág nagyon gáz és laposítja a fenekét a barna hajú lánynak a nadrág jobban áll és a lábai is szebbek de nekem jobb seggem van mint nekik."

-ahaha... kép nélkül akarsz itt bizonygatni? :D esélyed sincs!

2013. aug. 8. 11:09
 29/46 A kérdező kommentje:
szóval valaki mondta hogy tudja kik ők...el kell hogy keserítsem őt mert nem É betűvel kezdődik egyikük neve sem:DD
2013. aug. 8. 12:23
 30/46 anonim ***** válasza:

"szerintem a szőke csajon a nadrág nagyon gáz és laposítja a fenekét a barna hajú lánynak a nadrág jobban áll és a lábai is szebbek de nekem jobb seggem van mint nekik."

komoly önértékelési zavarod lehet, ha idegeneknek hencegsz, pont ezzel bizonyítottad most az alacsony státuszodat a bizonyítási kényszereddel. nagyon átlátszó.

a barna meg egyértelműen jobb csajnak tűnik az arcát leszámítva. nálam a barna olyan 8-9 pont, a szőke meg 7 körül.

20f

2013. aug. 8. 12:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!