" amúgy egy nőtől szerintem elvárható hogy ne legyen kint a segge a nadrágból"
1. -buz.i-e vagy?
2. fiatal csajok, nem kell lenőzni még őket
-nekem a szőkék jönnek be, de alakra a barna jobb, mert mint már leírták a szőkének nincs dereka, vagy csak nem látni mert rossz ruhát vett fel...na meg a barna magasabb is, ami nálam szintén pozitívum
Mindegyik nagyon szép :)
De a barna hajú alakja tűnik, 10-es! :D Szívesen megnézném őt elölről is! :)
Csinosság szempontjából is a balos nyer nálam... A szőkén nagyon hülyén áll az a farmer! :S De neki szebbek a karkötői :P vagyis pontosabban a barnáé ronda! A felső pedig jobban tetszik ami a barnán van, de a színe nem szép, én jobban szeretem a világos színeket, akár neont :)
"szerintem a szőke csajon a nadrág nagyon gáz és laposítja a fenekét a barna hajú lánynak a nadrág jobban áll és a lábai is szebbek de nekem jobb seggem van mint nekik."
-ahaha... kép nélkül akarsz itt bizonygatni? :D esélyed sincs!
"szerintem a szőke csajon a nadrág nagyon gáz és laposítja a fenekét a barna hajú lánynak a nadrág jobban áll és a lábai is szebbek de nekem jobb seggem van mint nekik."
komoly önértékelési zavarod lehet, ha idegeneknek hencegsz, pont ezzel bizonyítottad most az alacsony státuszodat a bizonyítási kényszereddel. nagyon átlátszó.
a barna meg egyértelműen jobb csajnak tűnik az arcát leszámítva. nálam a barna olyan 8-9 pont, a szőke meg 7 körül.
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!