Lányok ti mit éreztek mikor megláttok egy sokkal szebb/csinosabb/nőiesebb lányt/nőt?
Elmegyek a közeléből, mert nem akarom összehasonlítani magam vele.
Rosszul érzem magam, úgy, mintha én senki lennék...
Meg ahogy a férfak néznek rá, úgy, ahogy rám sosem.
Azt hiszem ez elég önteltnek tűnik majd,de leírom.
Elég szép lánynak mondanak és az a tapasztalatom,hogy sok lány már csak emiatt alapból ellenszenvesnek tart.
Pl mikor felszállok egy buszra,úgy néznek rám mint valami utálatos dologra amit azonnal ki kell irtani.(Pedig nem öltözködöm k*vásan)
Ez nekem nagyon nem szimpi hozzáállás.
Ha én látok meg egy csinosabb/szebb lányt arra gondolok,hogy szerencsés,jó az ízlése.Rossz kedvem nem lesz és nem hagyom el a helyszínt.Biztosan van akinek Ő sem tetszik,ízlések és pofonok.
Végignézem,belegondolok,hogy "lennék-e a helyében?":)
Általában a döntésem hosszas gondolkodás után az,hogy nem,de pl van pár modell,színész akivel azonnal cserélnék:)
Amúgy meg valamiért nem vagyok ez a féltékenykedős típus,nagyon hamar megtalálom az emberekben a hibát,így ha már előjön bennem a féltékenység akkor a hibájára koncentrálok és elmúlik a féltékenységem..fura..
Előző vagyok (7.).
Tesóm elég szép, mármint az arca, a stílusa nőies, csinos, elegáns. Kicsit duci, és 165 centiméter. Szerintem őt is sokan nem szeretik azért, mert szép, még akkor is, ha ducibb. Múltkor pl. suliidőben ment fel a lépcsőn 1-2 barátnőjével, jön le az emeletről 2 csaj, és elég csúnyán néztek rá/rájuk. Még aznap valakitől visszahallotta, hogy az a csaj csak így külsőből azt mondta, hogy Kényes, meg flegma. De ezt tuti csak azért mondta, mert szebb volt nála/náluk. Mert amúgy egyáltalán nem az, csak néha. :D
Sóvárgást. Szeretnék úgy kinézni... :)
De! Csak RAJTUNK ÁLL A VÁLTOZÁS! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!