A fényképeken mindig olyan hülye fejem van. Hogyan tudnám gyakorolni a mosolygást? Tippek, képek, videók, bármi jöhet.
Figyelt kérdés
2013. aug. 7. 18:17
1/5 anonim válasza:
Sok szmájli :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
2/5 A kérdező kommentje:
Hallod, ez bejött :D Miután elolvastam, amit írtál, elkezdtem röhögni (fáradt vagyok, ilyenkor mindenen röhögök xd), majd ugyanúgy megnézte magam a tükörben, és egész elfogadható "vigyor" volt. :D Köszi :D
2013. aug. 7. 18:41
3/5 anonim válasza:
üdv, sorstárs :/ szerintem próbálkozz nem beállított képekkel. ezt úgy értem, hogy ne állj be a tükör előtt, vagy ne te fényképezd magad. például menj ki a szabadba, természetes fényre, az sokat segít. majd kérd meg egyik barátnődet, ismerősödet, hogy fényképezzen le. szerintem az úgy természetesebb, nekem bevált :)
4/5 anonim válasza:
Az utolsó nagyon jókat írt,mi is így szoktuk.Szerintem az a legjobb,ha valamelyik barátnődet viszed,mert akkor még el is hülyéskedtek,és akkor biztosan őszinte lesz a mosolyod,és nem erőltetett.Sok sikert!(:
5/5 A kérdező kommentje:
Soha nem fényképezném magamat tükörben, utálom azt a fajta fényképet. Ha a barátnőmet kérném meg, szerintem abból állna az egész, hogy csodálkozik, hogy hogyhogy szeretném, ha lefotózna. xd Én inkább "kötelező" képekre gondoltam (sulis, nyaralós, hogy azért legyen rólam kép, stb...), de azért köszi a tanácsokat. :)
2013. aug. 8. 11:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!