Miért látom magam ennyire csúnyának a fényképeken?
Figyelt kérdés
Általában csinosnak, szép arcúnak tartanak, és a tükörképemmel sincs különösebb gondom. (na jó, ez túlzás, de legtöbbször elégedett vagyok a látvánnyal).
Fényképekből viszont valami eszméletlenül kevés az, ami ARÁNYLAG jól sikerül, és amin nem látom magam hihetetlenül ocsmánynak:S
Komolyan ledöbbentő, és mindig megkérdezem, hogy ugye ez nem komoly, ugye nem így nézek ki?! Én úgy látom, hogy ezeken még csak nem is nagyon hasonlítok magamra.. Létezik olyan, hogy valaki szép, de egyszerűen lehetetlen/baromi nehéz róla jó felvételt csinálni, hogy ennyire „antifotogén”? 20/l
2012. júl. 27. 23:08
1/9 anonim válasza:
én is így vagyok vele de hiddel ez csak a fény a rossza kamerabeálítás :) stb. nem az a lényeg hogy nézel ki a képeken ...
2012. júl. 27. 23:21
2/9 anonim válasza:
szerintem igen, én se nézek ki rosszul (nem csak szerintem, mások szerint se, és erre csak harmincon felül jöttem rá,pont azért, mert annyian mondták). viszont a fotók...nem valami jók, úgy általában. még ha jók is, nem olyan, mint amit a tükör mutat, nem igazán érzem a fényképet, kicsit sem vagyok fotogén.
2012. júl. 27. 23:29
3/9 anonim válasza:
a szépség nem egyenlő a fotogenitással. van egy ismerősöm, aki inkább átlagos, viszont nagyon jó képek készíthetőek róla. és van egy másik lány, aki gyönyörű, sőt, világszépe és annyira bénák a képei.:D
2012. júl. 27. 23:47
4/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy ez mitől függ, vagy mivel magyarázható logikusan..de ez amúgy tényleg félelmetes, hogy szépnek vagy minimum átlagosnak gondolod magad, és egy szörny néz vissza rád a képről:D
2012. júl. 27. 23:50
5/9 anonim válasza:
ne aggodj énis igy vagyok vele, hogy ha meglátom a képet a amit fotoztak rolam, majd infarktust kapok, pedig remélem hogy nem is igy nezek ki.
pl:nekem nincs ekkora fejem meg ilyen undok arcom :
aztán ez van, siralmas, nemlehet senki sem tökéletes
2012. júl. 28. 01:19
6/9 A kérdező kommentje:
Szerintem sok esetben nem is csak egyszerűen szar a felvétel, mert 'rossz a póz, a fény', stb. hanem konkrétan rettenetesen torzít. Felnagyít egy-egy arcrészt, eldeformál..lehet, hogy ez cska minimális mértékű, de éppen elég ahhoz, hogy az ember sokkot kapjon..
2012. júl. 28. 06:20
7/9 anonim válasza:
Én is sokat gondolkodtam rajta, mert én is szebbnek látom magam, mint a képen, és 2 dologra jutottam:
1, Lehet h nem fogadom el önmagam, és ezért nem tudom úgymond jól bánni a testemmel, az arcommal
2, Nem vagyok olyan szép, de van kisugárzásom, és ez ami igazán széppé tesz, és ezt a kisugárzást nehéz visszaadni a képeken.
2012. júl. 28. 07:01
8/9 anonim válasza:
én is így vagyok ...olyan vagyok a képeken mintha teljesen más lennék .. én nem tartom magam szépnek de ha annyira ronda lennék nem tetszenék ennyi fiúnak ..de a képeim.. szörnyűek . van aki úgy van hogy a képeik jók de alapból meg rondák ..örülj neki hogy te csak képen vagy csúnya .
2012. júl. 28. 10:02
9/9 anonim válasza:
Szerintem is a torzítás lehet. Mint ahogy az egyik válaszoló írt a világszépe ill. csúnya ismerőssel kapcsolatban. Mindenkit eltorzít, de egy a valóságban szép, szimmetrikus lány eltorzítva már nem szimmetrikus, míg aki a valóságban aszimmetrikus, az a torzítás miatt szimmetrikus lesz a képeken. Szerintem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!