Szerintetek szép ez a lány?
Figyelt kérdés
Ő egy sportos csaj. Szereti az extreme sportokot(pl.:motorozás..stb). Szeret olvasni. Szereti a kutyákat. Igazából nem tudok róla túl sok dolgot, de sok fiú van körülötte és több embmerről tudok, akinek tetszik is. Nem tudom miért, mert háát.. Szerintetek csúnya/szép?
2013. aug. 6. 22:46
21/25 anonim válasza:
Azért foglalkoznak vele a fiúk, mert vele biztos el lehet beszélgetni, és nem csak arról, hogy a gyakorikérdésekre éppen kit raktak fel.
22/25 anonim válasza:
Szerintem szép hamvas,és látszik rajt hogy vagány értelmes lány..és természetes
Miért te csúnyább vagy?
23/25 anonim válasza:
Kedves kérdező!Irígy vagy erre a lányra mert téged nem szeretnek a pasik.Ez a helyzet.
24/25 anonim válasza:
szerintem meg a kérdező maga van a képen:) ezért magyarázta így meg, hogy nem ő...na de midnegy, nem ez a lényeg. nem szép kifejezetten, hanem olyan átlagos. így kellene kinézni a main 15 éveseknek. nem agyonvasalt haj, 1 kiló smink... viszont értelmesnek tűnik, ha tényleg az, akkor pedig ez többet számít...pár év múlva még lehet hogy szép is lesz,mert az arcvonásai alapból nem csúnyák.
25/25 anonim válasza:
Nem, nem a kerdezo van a kepen, ez biztos.
O egy kb egy idos kiscsaj, aki szebbnek talalja ugyan magat a lanynal, viszont korantsem olyan sikeres, mint ez a lany. Es igen, a kulcsszo a kisugarzas. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!