Szerintetek szép ez a lány?
Ő egy sportos csaj. Szereti az extreme sportokot(pl.:motorozás..stb). Szeret olvasni. Szereti a kutyákat. Igazából nem tudok róla túl sok dolgot, de sok fiú van körülötte és több embmerről tudok, akinek tetszik is. Nem tudom miért, mert háát.. Szerintetek csúnya/szép?
Nekem nem tetszik.
Ettől még lehet szép.
Körülbelül 12 évesnek néz ki. Nagyon kislányos még. Nem tudom milyen ˝pasik˝lehetnek körülötte,de gondolom a fiatalabbak. Én ilyen koromban már sokkal jobban foglalkoztam magammal. Szemöldökszedés,hajvasalás,szempillaspirál,korrektor.Nem sok,de mégis emberibben néztem/nézek ki.
De hát,kinek mi. Amúgy aranyos. Majd megnőiesedik. Úgy tűnik későn érő típus.:)
16L :)
Undorító vagy, kérdező.
Nem illik másról kirakni képet, és így leszólni.
Neked nem tetszik, másnak igen... Ne legyél már ilyen irigy! Lehet, hogy pont azért buknak rá a pasik, mert ő nem ilyen idióta.
Kedves kérdező. Majd ha egyszer megvilágosodsz és rájössz, hogy a férfiak rajongása borzasztó ki mértékben függ a szépségtől, és hogy egy nőt (vagy férfit) nem csak a külsejéről ítélünk meg, majd akkor gondold ezt végig még egyszer.
Ez egy álomnő is lehet később ha tényleg sportos, extrém, okos lesz. Most még gyerek.
Nem fogalmaztam volna ilyen sarkosan mint a kettővel ezelőtti, de a kérdésedből sajnos tényleg süt a rosszindulat. NAGYON NAGY GÁZ, hogy kiraktál képet másvalakiről. Gondolj bele hogy Te mit szólnál, ha másvalaki a megkérdezésed nélkül kirakna egy képet Rólad ugyanezzel a szövegezéssel.
Amúgy ízlések és pofonok. A szőke haj feltűnő, ez is közrejátszhat, a kislány pedig kedvesnek látszik, és ez az ami fontos. Valszeg jó életben a kisugárzása is. Te pedig azzal, hogy önmagadban kételkedsz és összehasonlítgatod magad másokkal aláásod a saját kisugárzásod és önbizalmad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!