Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek szép ez a lány?

Szerintetek szép ez a lány?

Figyelt kérdés

Ő egy sportos csaj. Szereti az extreme sportokot(pl.:motorozás..stb). Szeret olvasni. Szereti a kutyákat. Igazából nem tudok róla túl sok dolgot, de sok fiú van körülötte és több embmerről tudok, akinek tetszik is. Nem tudom miért, mert háát.. Szerintetek csúnya/szép?

[link]

#fiú #lány #személyiség #szép/csúnya
2013. aug. 6. 22:46
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan pontozzatok le,de szerintem átlagon aluli ez a lány főleg ha jól látom ballagási kép azon meg többnyire mindenki jobban néz ki.
2013. aug. 6. 23:29
 12/25 anonim válasza:

Nekem nem tetszik.

Ettől még lehet szép.

2013. aug. 6. 23:33
 13/25 anonim ***** válasza:
Szerintem tök átlagos, mondjuk nem tűnik többnek 11-12-nél.
2013. aug. 6. 23:40
 14/25 anonim ***** válasza:
Kisugárzás.
2013. aug. 6. 23:57
 15/25 anonim ***** válasza:
szerintem is átlagon aluli. csúnya a haja, szemuvege sz arul áll neki, az a kihúzás még kissebbé teszi a szemét, ami egyébként is aránytalanul kicsi. szemöldöke sem látszik... na és 10 évesnek is alig néz ki.
2013. aug. 7. 00:03
 16/25 anonim ***** válasza:

Körülbelül 12 évesnek néz ki. Nagyon kislányos még. Nem tudom milyen ˝pasik˝lehetnek körülötte,de gondolom a fiatalabbak. Én ilyen koromban már sokkal jobban foglalkoztam magammal. Szemöldökszedés,hajvasalás,szempillaspirál,korrektor.Nem sok,de mégis emberibben néztem/nézek ki.

De hát,kinek mi. Amúgy aranyos. Majd megnőiesedik. Úgy tűnik későn érő típus.:)

16L :)

2013. aug. 7. 01:05
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Undorító vagy, kérdező.

Nem illik másról kirakni képet, és így leszólni.

Neked nem tetszik, másnak igen... Ne legyél már ilyen irigy! Lehet, hogy pont azért buknak rá a pasik, mert ő nem ilyen idióta.

2013. aug. 7. 07:24
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező. Majd ha egyszer megvilágosodsz és rájössz, hogy a férfiak rajongása borzasztó ki mértékben függ a szépségtől, és hogy egy nőt (vagy férfit) nem csak a külsejéről ítélünk meg, majd akkor gondold ezt végig még egyszer.

Ez egy álomnő is lehet később ha tényleg sportos, extrém, okos lesz. Most még gyerek.

2013. aug. 7. 09:08
 19/25 anonim ***** válasza:

Nem fogalmaztam volna ilyen sarkosan mint a kettővel ezelőtti, de a kérdésedből sajnos tényleg süt a rosszindulat. NAGYON NAGY GÁZ, hogy kiraktál képet másvalakiről. Gondolj bele hogy Te mit szólnál, ha másvalaki a megkérdezésed nélkül kirakna egy képet Rólad ugyanezzel a szövegezéssel.

Amúgy ízlések és pofonok. A szőke haj feltűnő, ez is közrejátszhat, a kislány pedig kedvesnek látszik, és ez az ami fontos. Valszeg jó életben a kisugárzása is. Te pedig azzal, hogy önmagadban kételkedsz és összehasonlítgatod magad másokkal aláásod a saját kisugárzásod és önbizalmad.

2013. aug. 7. 12:21
 20/25 anonim ***** válasza:
átlagos kiscsaj
2013. aug. 7. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!