Modellkedés korhoz kötve?
Figyelt kérdés
Erdélyben lakom, 15 éves lány vagyok és modellkedni szeretnék. Van hozzá adottságom, a környékbeli fotósok már mind felkértek fotózásra, de én ennél többre vágyom.
Kissé fiatal vagyok, a lakóhelyem sem a modellügynökségekről híres. Így hogyan kezdjek neki?
2013. aug. 5. 19:54
1/3 anonim válasza:
Én úgy tudom (de lehet hogy rosszul),hogy az interneten is vannak ilyesmi versenyek. Fel kell tölteni magadról képeket, és megadni az adataidat... próbálkozhatsz ott is, hátha "felfedeznek".
Keress egy jó kis modellügynökséget, és pl. küld át nekik e-mail-ben a fotóidat.
De ha van időd akkor ülj kocsiba, és menj el agy modellsuliba... ha szép vagy és jól csinálod, akkor beindulhat a karriered...
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :)
2013. aug. 8. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!