Szerintetek elkezdjek modellkedni?
Nyáron szeretnék modellkedni,de még nem fogytam le kellően,van még hátra jópár cm.Nem tudom,hogy elmenjek-e addigis plus size modellnek,amíg le nem fogyok max 90-60-90-re.Gondoltam,addigis lenne mit csinálni nyáron és tapasztalatot szereznék.Viszont ha plus size model leszek,akkor utána elmehetek normál modellnek?még kb 3 hónap kell a modellalak eléréséig.Nem tudom,most mit csináljak,szerintetek?
méretek:
175 cm magas
100-78-100
16 éves lány
Az arcom megvan a modellkedéshez,már csak le kell fogyjak,ami már folyamatban van,csomót fogytam és a bőröm is sima,feszes maradt.
Jó,majd máskor figyelek rá,hova írom,nem vettem észre,hogy van olyan kategória.
Mondom,hogy PLUS SIZE modellnek szeretnék menni nyáron,ilyen méretekkel simán jó vagyok.
És kb 3 hónap múlva meglesz a MAX(!!!) 90-60-90
Szóval kérlek titeket,a kérdésre válaszoljatok..elmenjek addigis plus size modellnek,vagy várjak még és csak akkor kezdjek bele az egészbe,amikor meglesz a modellalak?
Nem azt kérdezte,hogy lehetek-e modell....
Hanem hogy elmenjek-e plus size modellkedni,ha utána normál modell akarok lenni?
Mert plus size modellnek felvesznek,csak még nem döntöttem,hogy megyek e.És egyébként 173 cm-től felvesznek.
Jó,mindegy,látom senki nem tud rendesen válaszolni A KÉRDÉSRE.
Hány kiló vagy most?
És mennyi leszel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!