Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek elkezdjek modellke...

Szerintetek elkezdjek modellkedni?

Figyelt kérdés

Nyáron szeretnék modellkedni,de még nem fogytam le kellően,van még hátra jópár cm.Nem tudom,hogy elmenjek-e addigis plus size modellnek,amíg le nem fogyok max 90-60-90-re.Gondoltam,addigis lenne mit csinálni nyáron és tapasztalatot szereznék.Viszont ha plus size model leszek,akkor utána elmehetek normál modellnek?még kb 3 hónap kell a modellalak eléréséig.Nem tudom,most mit csináljak,szerintetek?

méretek:

175 cm magas

100-78-100

16 éves lány

Az arcom megvan a modellkedéshez,már csak le kell fogyjak,ami már folyamatban van,csomót fogytam és a bőröm is sima,feszes maradt.

2013. jún. 12. 20:20
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Szerintem ne kezdj el.
2013. jún. 12. 22:10
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Naomi Campbell a példaképed viselkedésben?! Te nem tetted fel rendesen a kérdést, amúgy meg azt csinálsz amit akarsz édes drága virágszál, csak hogy megnyugodjon a lelked.
2013. jún. 12. 22:15
 13/24 anonim ***** válasza:
95%

írd már le még 1x, hogy plus size model, mert még csak 74634894y írtad le, ebben a kérdésben.

amúgy f.sznak értetlenkedsz itt. kit érdekel, hogy elmész-e vagy sem!?

2013. jún. 12. 23:40
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

ezt miert masoktol kerdezed hogy belekezdj vagy sem?sajat akaratod,dontesed.erted?neked kell eldontened mit szeretnel....nekem is hasonlo mereteim vannak 92-73-98.viszont en fotomodell vagyok.ennyi.

s en sem kerdezgetem mindenkitől el e menjek.en valasztasom volt,s szeretem csinalni.

2013. jún. 13. 08:48
 15/24 anonim ***** válasza:
na és h fogsz lefogyni 10 centit?:D én 3-mal kűzködök 2 hónapja;)
2013. jún. 15. 21:46
 16/24 A kérdező kommentje:

Azzal ne törődjetek,hogy hogyan,mert le tudok fogyni,már a kérdés kiírása óta fogytam 98-74-99 vagyok most,szóval az menni fog.

Igazából azt nem tudom,hogy ha belekezdek ebbe már most,akkor nem lesz gond azzal később,hogy plus size modellkedtem?

2013. jún. 17. 15:29
 17/24 anonim ***** válasza:
Hallod, írd már le felőlem privátban is, hogy mivel meg hogyan fogysz? Légyszi
2013. jún. 17. 15:37
 18/24 A kérdező kommentje:

Úgy fogyok,hogy kevesebbet eszek többször,gluténmenteset(mondjuk azt azért,mert allergiás vagyok,de akkori is eléggé egészséges,ha nem vagy az).

Sokat kell inni.És nagyon fontos a mozgás!!!!Én futni szoktam napi 1 órát.Semmi csoda nincs ebben,csak sportolni,meg egészségesen táplálkozni kell :)

2013. jún. 17. 15:40
 19/24 anonim ***** válasza:
Jah..azt hittem vmi más, én is ezeket csinálom
2013. jún. 17. 15:46
 20/24 A kérdező kommentje:
Hát pedig ha tényleg ezt csinálod,akkor az meg KELL látszódjon,lehet,hogy valamit elrontasz és nem is tudsz róla :s egyébként a gluténmenteset ha tartod,már azzal nagyon sokat tudsz fogyni és a bőröd olyan szinten kitisztul..el sem hinnéd!!
2013. jún. 17. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!