Szerintetek elkezdjek modellkedni?
Nyáron szeretnék modellkedni,de még nem fogytam le kellően,van még hátra jópár cm.Nem tudom,hogy elmenjek-e addigis plus size modellnek,amíg le nem fogyok max 90-60-90-re.Gondoltam,addigis lenne mit csinálni nyáron és tapasztalatot szereznék.Viszont ha plus size model leszek,akkor utána elmehetek normál modellnek?még kb 3 hónap kell a modellalak eléréséig.Nem tudom,most mit csináljak,szerintetek?
méretek:
175 cm magas
100-78-100
16 éves lány
Az arcom megvan a modellkedéshez,már csak le kell fogyjak,ami már folyamatban van,csomót fogytam és a bőröm is sima,feszes maradt.
írd már le még 1x, hogy plus size model, mert még csak 74634894y írtad le, ebben a kérdésben.
amúgy f.sznak értetlenkedsz itt. kit érdekel, hogy elmész-e vagy sem!?
ezt miert masoktol kerdezed hogy belekezdj vagy sem?sajat akaratod,dontesed.erted?neked kell eldontened mit szeretnel....nekem is hasonlo mereteim vannak 92-73-98.viszont en fotomodell vagyok.ennyi.
s en sem kerdezgetem mindenkitől el e menjek.en valasztasom volt,s szeretem csinalni.
Azzal ne törődjetek,hogy hogyan,mert le tudok fogyni,már a kérdés kiírása óta fogytam 98-74-99 vagyok most,szóval az menni fog.
Igazából azt nem tudom,hogy ha belekezdek ebbe már most,akkor nem lesz gond azzal később,hogy plus size modellkedtem?
Úgy fogyok,hogy kevesebbet eszek többször,gluténmenteset(mondjuk azt azért,mert allergiás vagyok,de akkori is eléggé egészséges,ha nem vagy az).
Sokat kell inni.És nagyon fontos a mozgás!!!!Én futni szoktam napi 1 órát.Semmi csoda nincs ebben,csak sportolni,meg egészségesen táplálkozni kell :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!