Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Modellkedni szeretnék! Kérhete...

Modellkedni szeretnék! Kérhetem a segitsegeteket?

Figyelt kérdés
Szeged élek , 15 éves lány vagyok , és szivesen mennék fotózásokra illetve modellkedésben is benne lennék :) (természetesen nem fehérneműsre gondolok:) tudnátok segíteni hogy kihez kellen fordulnom? Koszonom!!
2013. máj. 20. 13:23
 1/3 A kérdező kommentje:
Szegeden*:)
2013. máj. 20. 13:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Én Szombathelyen élek, itt van modelliskola, azt hiszem pont 15 éves kortól lehet menni. Ha itt van ilyen, akkor biztosan Szegeden is van, hiszen jóval nagyobb város.

Egyik ismerősöm volt ilyen modelliskolában, azt hiszem 12-14 alkalom volt, tandíjat kellett fizetni, és a lányokat megtanították az alapokra, pl. hogyan kell kifutón járni, sminkelni, milyen frizurák állnak jól nekik, stb. Ismerősöm azóta fotózásokra is jár - nem tudom, hogy kinek van erre lehetősége, lehet, hogy kiválasztják a legjobbakat, de lehet hogy ezért külön fizetett. Nem tudom. Mindenesetre már egy cég prospektusának a címlapján is láttam a képét.

Nagyobb városokban szoktak rendezni ilyen castingokat is, hogy egy adott időpontban el kell menni egy modellügynökséghez, és ők megnézik, van-e benned valami, kellesz-e nekik. Azt mondjuk nem tudom, hány éves kortól lehet menni.

Az is egy megoldás, ha felkeresed a szegeden üzemelő modellügynökségeket, és emailben vagy telefonon érdeklődsz, hogy hogyan lehet hozzájuk bekerülni, vagy mit tanácsolnak. Próba, szerencse.

Egy dolgot azonban ne felejts el: nagyon sok modellnek készülő lányt csak kihasználnak, ingyen dolgoztatnak, mindenfélét ígérgetnek amiből aztán nem lesz semmi... Ismerősöm jól járt ezzel a modelliskolával, nem kényszerítették semmire amit nem akart, élvezte, és mondom azóta jár fotózásokra, és sokkal nőiesebb is lett. De sok a negatív példa is.

2013. máj. 20. 13:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Inkább azon járjon, lányom az eszed, hogy befejezed azt a kiba*zott iskolát, aztán meg elmennél valami fa*zszopó helyre dolgozni, napi nyolc órába 70.000-ért :-D
2013. jún. 1. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!