Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Modellkedés-mennyit nőlhetek még?

PeppyE kérdése:

Modellkedés-mennyit nőlhetek még?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok, voltam Budapesten egy válogatáson, de a korom miatt nem lettem figyelembe véve, mivel a divatcég csak 14 éves kortól keres modelleket. Állítólag tokéletes adottságaim vannak a korai szakmához, sokan mondanak anorexiának, mivel 38 kg vagyok, viszont aránylag vannak melleim is. Egy a baj, hogy 160 cm vagyok és szeretném tudni, hogy teljesen kizárt-e így a karrier, vagy a fotómodellkedés? Esetleg lmennyit nőlhetnék még 2 év alatt?:)
2013. jan. 26. 01:21
 1/7 anonim ***** válasza:
58%

nőhet nőhet kedvesem írjál rendesen mucimaci :D

jó sovány vagy hallod e én 16 évesen annyi centivel vok 44 kiló :DDD szal tökéletes leszel modellnek ha még nősz olyan 10 centit

de fotómodellhez meg jó arc kell nagyon szép karakteres megfogó különleges arc de ha egybe akarod akkor test biztos oké (modellszemmel én szememmel ehetnél még XDDD)

2013. jan. 26. 02:00
 2/7 anonim ***** válasza:
86%

Ha a modellkedés nem jön be, még mindig megpróbálkozhatsz érvényesülni a médiában.

Látom 13 évesen már nagyon konkrétan tervezed arra az életed, hogy nehogy bárminemű hasznos tagja legyél a társadalomnak... Gratulálok!

2013. jan. 26. 03:02
 3/7 anonim válasza:
Szedjél sok A vitamint és B vitaminokat és D-t is attól nő az ember.
2013. jan. 26. 03:09
 4/7 anonim ***** válasza:

1,betegesen sovány vagy

2,a modellkedéshez nőnöd kell még

3,a növéshez kell a tápanyag,szóval nem ártana enned,nem vagy valami virág hogy kiállsz az udvarra és a nap meg az eső csodát tesz veled,igaz a D-vitamin nagyon fontos a növekedéshez,de itt megyünk vissza az 1-eshez

2013. jan. 26. 09:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Én 13 évesen 163-164 centi körül voltam, végül 179-nél álltam meg :) 2 év alatt 6-8 cm-t simán nőhetsz.
2013. jan. 26. 13:02
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2013. jan. 26. 13:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Én már 2 éve modellkedem, 17 éves vagyok. Semmi komoly, csak hobbi szinten, szóval nem tervezem ezt csinálni felnőttként, de van egy kis rálátásom a dologra. 14-15 évesen érdemes elkezdened ha te komolyan gondolod és arra a korra el kellene érned a 170 cm-t minimum. Persze, hogy nőhetsz még, de persze lehet ez a végleges magasságod. Én már 13 évesen 173 cm voltam (utáltam is nagyon) azóta 3 centit nőttem csak. Amúgy meg betegesen sovány vagy szerintem. Én 176 cm-hez vagyok 59 kiló. Ha van még kérdésed akkor nyugodtan írj rám :)
2013. jan. 27. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!