Az Avon egy gagyi márka?
attól függ, melyik termékekről beszélünk.....sokat próbáltam már
az anew termékcsalád bizonyos tagjai egész jók, bár jó tudni, hogy igazi hatóanyagtartalmuk nagyon-nagyon alacsony, és tele van tömve szilikonnal...az anew arclemosókat is kerülöm, persze van, akinek beválik
a pattanásos bőrre való bőrradírok, lemosók nekem beváltak, meg a leszárító zseléjük is. Viszont a krémek borzalmasak, azokat meg ne vedd....csak több lesz a bőrproblémáidból...
sminkcuccok: az alapozók elég gázok, mindegyik elég sötét, csúnya az összetevőlista, pattanásokat okozhatnak...a szemhéjpúderek nem elég pigmentáltak (alig látszik vmi belőle, a fekete talán világos-középszürkének megy el...), viszont a körömlakkok jók és tartósak, szép a színűk,stb. Szempillaspiráljaik nem rosszak, de van jobb náluk, és elég csomósak. A rúzsok/szájfények közül vannak jók, azokat szeretem használni:)
a samponok szárítanak nagyon, a hajpakolások nem érnek semmit, így ezeket sem használom. A hajvégápolójuk nem rossz, szép fényes lesz tőle a haj.
az arcpakolások közül nekem egyik se jött be különösebben, mindegyik tök átlagos, semmit nem változtatnak a bőrön.
amit muszáj elkerülnöd, az a naturals termékcsalád......borzalmas...és NEM természetes..ugyanúgy tele van szilikonnal, paraffinnal, alkohollal, stb
Én arcápoló termékeket a lemosón kívül nem vennék, sminkből pedig csak "színes" termékeket, amit nem kenek az arcbőrömre mindennap (rúzs, szájfény, körömlakk), a többiből a bőrproblémák miatt inkább szebb összetevőkkel rendelkezőt választok.
Köszi a válaszokat!
Akkor a körömlakkokat meglesem:)
a körömlakkokkal csak az a baj hogy nekem másnapra lekopnak
pedig megfelelően zsírtalanítom elötte
a körömlakkok nekem nem váltak be, viszont kőpúdert és szemspirált csak itt veszek :) itt is látszik, hogy mindenkinek más jön be. :)
ami szerintem nagyon rossz, azok a color trendes cuccok, a púderen kívül egy az egyben szar... :)
a kérdésedre a válaszom Nem, az avon egy nagyon jó márka!
szerintem mind a sminkek, mind az arcápolók nagyon jó minőségűek, érdemes egy próbát tenned, hiszen mindannyiunknak más más a bőrtípusa, életkora és bőrproblémája, így ami nekem bevált az nem biztos, hogy neked is jó és fordítva! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!