Mi a véleményetek a szememről?
Figyelt kérdés
Szerintetek szép a szemem?tudom hogy csak az egyiket töltöttem fel.. sajnos a kép nem adja ki a "zöldségét" mert nem túl világosban csináltam, és nemis a legjobb camerával. Mit gondoltok ez mandulavágású szem vagy milyen?szép? minden véleményt szívesen meghallgatok:D
És igen, tudom hogy bozontos a szemöldököm.. csak a kép készítésekor erre még nemjöttem rá:(
a link: [link]
Köszi mindenkinek! :)
2013. júl. 31. 10:55
11/19 anonim válasza:
Igazából szerintem az ezotéria is elég nézett téma
13/19 anonim válasza:
szerintem teljesen átlagos a szemed, mint ahogy a legtöbb embernek
14/19 anonim válasza:
Nem olyan különleges, de ettől függetlenül szép, nem láttam még ronda szemet. :)
15/19 anonim válasza:
Szerintem szép, szeretem a zöld szemet :D
16/19 anonim válasza:
amúgy ami lelóg szemöldököd,ott fésűld le és nyírd le olloval azt amik lelógnak szálak.De csak annyit hogy ami rendbe van mellette odáig szintbe hozd.
17/19 anonim válasza:
Szerintem szép. Nekem tetszik, de amúgy átlagos.
18/19 anonim válasza:
Szem-szem nincs véleményem róla és amíg valaki nem tud egy normális makró képet készíteni ne tegyen fel ilyen kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!