Mi a véleményetek a szememről?
Figyelt kérdés
Szerintetek szép a szemem?tudom hogy csak az egyiket töltöttem fel.. sajnos a kép nem adja ki a "zöldségét" mert nem túl világosban csináltam, és nemis a legjobb camerával. Mit gondoltok ez mandulavágású szem vagy milyen?szép? minden véleményt szívesen meghallgatok:D
És igen, tudom hogy bozontos a szemöldököm.. csak a kép készítésekor erre még nemjöttem rá:(
a link: [link]
Köszi mindenkinek! :)
2013. júl. 31. 10:55
1/19 anonim válasza:
Szépek a szemeid :D tényleg jó zöld :P
3/19 anonim válasza:
Hát szem. a legtöbb embernek is van, ráadásul 2.
a kéket szeretem, a többi közömbös
4/19 anonim válasza:
Szép,de nem mondanám kifejezetten különlegesnek
5/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) amúgy sokkal zöldebb, de a camera olyan szinten nemjó.. sokkal élénkebb színe van.:)
2013. júl. 31. 11:00
6/19 anonim válasza:
Szerintem szép, nekem is hasonló.
8/19 anonim válasza:
átlagos.
de ennek mi köze van a szexualitáshoz?
9/19 anonim válasza:
Ilyen közelről , és 1 szemedből meg nem mondom.
10/19 A kérdező kommentje:
Azért ide írtam, mert ezt a kategóriát nézik a legtöbben. Ne haragudjatok az off-ért.
2013. júl. 31. 11:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!