Fiúk, mit gondoltok a szememről? Szép? : D Lányok, tudnátok tanácsot adni? Így jó a szemöldököm, vagy változtassak? (kép lent)
Figyelt kérdés
Régen nagyon vékony szemöldököm volt,most már 1-2 év után "visszanőtt" :D Tudom,hogy a (szemből) jobb oldali kicsit "fura",még megpróbálok majd rajta segíteni:) A formája rendbe van?
Fiúk,nektek tetszik ez a szemszín?"Bejön" a szemem?:D
Előre köszönöm a válaszokat!:))
2013. júl. 22. 20:36
2/16 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön. Árad belőle egyfajta melegség, a szemöldököddel sincs baj, annyi, hogy ne szedd így fel a szélét, illetve az orrodhoz közelebbi részen picit vékonyíts! Nagyon szenvedélyes típus lehetsz ezekkel a szemekkel.
3/16 anonim válasza:
nincs vele baj de arc nélkül semmire se jó
7/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
6#: vajdasági?:DD
2013. júl. 22. 20:48
8/16 anonim válasza:
nekem bejön. vidám, mosolygós szemek.
a korodra kíváncsi lennék. gondolom, 18 körül.
9/16 anonim válasza:
Bitang-szép szemöldököd van, meg az egész szemed szép. Sunáználak. De hogy érted hogy most nőtt vissza..? Eddig ki volt gyantázva, vagy micsoda?
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!