Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baj, hogy változtassak?
Figyelt kérdés
Még nem volt barátnőm 17 fiú vagyok. Pedig lehetett volna, csak mindig az a lány kell akiről tudom hogy nem foglalkozik velem, képtelen vagyok továbblépni. Nem vagyok valami jó társaság, kicsit gátlásos vagyok. Ezért nem is csajozok /ismerkedek csak nagyon ritkán. Mindent túlbonyolítok, visszautasítást nem tudom elviselni, pedig próbálok reálisan hozzá állni a dolgokhoz. Önbizalmam sincs pedig nem vagyok csúnya gyerek. Lehet h még nem vagyok elég érett. Sokan mondják furcsa vagyok, (nem zavar)ami másnak természetes az nekem nem.2013. febr. 4. 17:51
1/2 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=jDBKcPOmmiA
Ez jutott így eszembe rólad, ahogy elolvastam.
Ha egy csaj nemet mondd neked, akkor lépj tovább és sz.rd le..Van még körülbelül 4milliárd másik csaj rajta kívül.
Nekem ha egy csaj nemet mondd, eszem ágában nincs utána koslatni..Hidd el felesleges.2 dolog történhet ezután:
1. Látni fogja milyen puhap.cs vagy és emberszámba se fog venni.
2. Látja, hogy érte bármit megteszel és nem fogja komolyan venni a kapcsolatot.Gondolok, itt hogy majd flörtölget, megcsal, stb mivel tudja, hogy úgyis megbocsátod neki.
2/2 A kérdező kommentje:
A videót rég láttam, köszi h belinkelted :D Igazad van, csak fel kell nyitnom a szemem...
2013. febr. 4. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!